betty Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 kore za pitu, marmeladu od sipka, smrznuti "ispeci sam" burek. svidja mi se ova nova prodavnica.
Frank Pembleton Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 di si uzo i posto su?Pa posto sam na nekom drugom topiku opisao svoj maltretman sa "satro zastupnicima/uvoznicima" u BG koji su me ubedjivali da se Ray Ban Caravan vise ne proizvode zamolio sam prijatelja koji je isao u Barselonu da pogleda tamo.Nasao ih za 63E nisam siguran ali mislim da je bio neki popus'...
Кристофер Лумумбо Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 cestitam, lijepa je kucica. :)u kom gradu?
Mil@n Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ic majn ol majn majn maaaaajn!! Da si u Srbiji, morala bi da trošiš pare na ogradu da ti neko ne popali travnjak, ovako baš te briga.Give Us Interior.
Кристофер Лумумбо Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 (edited) jel dugo zivis u klivlendu i jesu li te kolege i prijatelji smorili sa pricom o lebronu? Edited March 11, 2011 by kojot
Hippie Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Da si u Srbiji, morala bi da trošiš pare na ogradu da ti neko ne popali travnjak, ovako baš te briga.Give Us Interior.ochu kad se budem uselila/budem sve sredila..... inace 2 spavache, ostalo klasika... iz kuhinje u garazu full basement, front yard [kao sto se vidi], backyard [isti toliki... joj ima da posadim domacheg paradajza konacno ]ovde sam vech sedma godina....... a sto se tice Lebrona, sanjala sam ga neko vreme
assück Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Clevo Clan runs the land!zašto sma ja mislio da si u Kaliforniji, nije mi jasno
Hippie Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ih, CA, telab ja... al meni ovde mama pa tako sam se tu nasla i javaka kuchica u CA je bar triput skuplja
расејан Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ic majn ol majn majn maaaaajn!! А, честитам! Осећај је ненађебив... сад још једно куче па да буде свеједно како се чита kucevlasnik :).Гледе авлије, димензије изгледају отприлике баш као код ћерке ми, а она планира да направи и кокошарник :) ("...било је добрих јаја").
Recommended Posts