Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Iam ja neki nepromočivi karmin, cherry red, al mi se ne slaže uz donji veš, pa sam ga batalio. Star 2 meseca. Na njemu piše da izdržava do 20m pod vodom, pa ako neko oće...

• Replies 9.7k
  • Views 863.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

Jel ima štopericu?

Naravno da ima, ima i merač postotka ćeten alve u ušima kad izroniš. Platio sam ga 99,99 evra, najbolje da nema.

Pfff. Za 100 evra na ebayu imaš one do 100m sa kompasom i simultanim prevodiocem na urdu. Dobiješ i do jaja neseser uz to.

Edited by dig_chohano

jel imaju warm red?

On 4. 3. 2011. at 19:55, dig_chohano said:
Pfff. Za 100 evra na ebayu imaš one do 100m sa kompasom i simultanim prevodiocem na urdu. Dobiješ i do jaja neseser uz to.
Znaš da me zabole da te stvari plaćam dodatnih 1c. Kompas imam u čačkalicama koje uvek nosim sa sobom, a iz urdua sam uvek imao B u nižim razredima osnovne, sasvim dovoljno za sporazumevanje.

... <_< تم دانت کے لئے لکڑی کے بارے میں جھوٹ

On 4. 3. 2011. at 19:14, ToniAdams said:
ide uz warm red kroksice.
nemoj da se blamiraš!ide isključivo uz nylon petroleum kroksice.
  On 4. 3. 2011. at 19:15, MayDay said:
bas je lep i totalno sam moderna sad.
:thumbsup:2:01

Juce setao pored timberland prodavnice na trgu N.P. i videh da ima finih popusta....u rangu od 6000-9000 lepih dubokih i poludubokih.Ali prodavci unutra su goveda cim se uhvatis za neki model odma vriste :Ima samo 41!I naravno posto sam se iznervirao nisam se dugo zadrzao.

Ja nosim 41 al nemam te pare...

On 4. 3. 2011. at 19:01, MayDay said:
kupila sam onaj ice watch gumenjak. u warm red boji..tako englezi kazu, a francuzi ovo zovu starom roze bojom (vieux rose).inace, largo winch takodje nosi ice watch. largo i ja imamo prepuno zajednickih crtica iz biografije!
bolje da si kupila O'CLOCK:oclock_watch_005.jpghttp://oclock.bigcartel.com/productshttp://www.oclock-usa.com/

Kupio danas Samsung GalaxyS

On 5. 3. 2011. at 19:54, renne said:
Kupio danas Samsung GalaxyS
U nekom paketu provajdera ili solo?

Solo, iako već 14 godina imam isti broj ne volem to vezivanje.

iphone4.jpg:wub: