henrik larsson Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Iam ja neki nepromočivi karmin, cherry red, al mi se ne slaže uz donji veš, pa sam ga batalio. Star 2 meseca. Na njemu piše da izdržava do 20m pod vodom, pa ako neko oće...
henrik larsson Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Naravno da ima, ima i merač postotka ćeten alve u ušima kad izroniš. Platio sam ga 99,99 evra, najbolje da nema.
dig_chohano Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 (edited) Pfff. Za 100 evra na ebayu imaš one do 100m sa kompasom i simultanim prevodiocem na urdu. Dobiješ i do jaja neseser uz to. Edited March 4, 2011 by dig_chohano
henrik larsson Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Pfff. Za 100 evra na ebayu imaš one do 100m sa kompasom i simultanim prevodiocem na urdu. Dobiješ i do jaja neseser uz to.Znaš da me zabole da te stvari plaćam dodatnih 1c. Kompas imam u čačkalicama koje uvek nosim sa sobom, a iz urdua sam uvek imao B u nižim razredima osnovne, sasvim dovoljno za sporazumevanje.
slepa živana Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ide uz warm red kroksice.nemoj da se blamiraš!ide isključivo uz nylon petroleum kroksice.bas je lep i totalno sam moderna sad.:thumbsup:2:01
Frank Pembleton Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Juce setao pored timberland prodavnice na trgu N.P. i videh da ima finih popusta....u rangu od 6000-9000 lepih dubokih i poludubokih.Ali prodavci unutra su goveda cim se uhvatis za neki model odma vriste :Ima samo 41!I naravno posto sam se iznervirao nisam se dugo zadrzao.
maheem Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 kupila sam onaj ice watch gumenjak. u warm red boji..tako englezi kazu, a francuzi ovo zovu starom roze bojom (vieux rose).inace, largo winch takodje nosi ice watch. largo i ja imamo prepuno zajednickih crtica iz biografije!bolje da si kupila O'CLOCK:http://oclock.bigcartel.com/productshttp://www.oclock-usa.com/
Frank Pembleton Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Kupio danas Samsung GalaxySU nekom paketu provajdera ili solo?
renne Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Solo, iako već 14 godina imam isti broj ne volem to vezivanje.
Recommended Posts