Zli Gli Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 pa brate, stalno masis ciljnu grupu. sa takvim biceosima, tricepsima i trbusnjacima mozes da nahvatas neku fenserku ciji je cale pun kao brod.Al' sad je zima, ne vide mi se psi kroz odecu pa izgledam k'o kesa obicna. A i ne volim fenserke, mladje pogotovo. Kojote, ozeni me i kupi mi fensi patike!
Кристофер Лумумбо Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 zenio bih te odmah, ali zakon ne dozvoljava. :(
henrik larsson Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Posle propalih štrajkova, ovo tvoje bezmudo odustajanje zbog jebenog anticivilizacijskog zakona me je potpuno dotuklo :( Da si neki baja, upao bi na belom konju u mitrovačku teretanu, uhvatio ga oko tananog struka, posadio ispred sebe i odjahao u noć (ili dan, ne znam u koje doba Gli pegla pločice).
Кристофер Лумумбо Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 dakle cenis da bi zli bio furundzija u toj vezi?
Zli Gli Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Teska srca, ali za odgovarajuce tikepa... hu nouz... I nemam tanan struk, 93-94cm.
nbg4ever Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [gay]Gli, kolki ti je obim stomaka, kad imas keramiku?[/gay]
Zli Gli Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Pa 93-94cm mi je bio obim necega kad sam imao plocice. E sad, da li stomaka ili struka, nemam pojma jer davno bese. Valjda stomaka, mada kontam da i nema neke razlike
henrik larsson Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Pa 93-94cm mi je bio obim necega kad sam imao plocice.
Moća Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dva para najk patika klasicnih belih jedne sa teget druge sa crnim znakom al ne mogu da nadjem sliku na netu pa da me ubijes. Inace svaki par me kostao nesto vise od 26 evra.
Indy Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 maxum, australijski sat za plazu i surf. Plus je uniseks.
Reaktor Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Nije za plažu, jeste za surf. Made With Pride in Korea:Prvi utisci su dobri. Urađen mu je neki mod tako da ne utišava signal, čak može i da ga pojača. Opcija ima i prekoviše.Svira za sve novce, samo nek poživi što duže.
Moća Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Narucio preko drugara stize za par nedelja taman za prolece :)
Recommended Posts