February 3, 201114 yr ovu Lambrettinu konkretno preko neta.inace, ima slicnih Benchovih u skejterskim radnjama, O'Neill u Uscu, ranije je i Trespass imao dobre sulje ovog tipa, prodavalo se po Fitexovim radnjama.
February 3, 201114 yr ovu Lambrettinu konkretno preko neta.inace, ima slicnih Benchovih u skejterskim radnjama, O'Neill u Uscu, ranije je i Trespass imao dobre sulje ovog tipa, prodavalo se po Fitexovim radnjama.ne bih toliko izdvajao za kosulju u kojoj cu sredjivati vrt
February 4, 201114 yr možda je neumesno pitanje, ali što ti odežda nema ni jedan crveni detalj?generalno mi nije medju omiljenim bojama. mada, imam Arsenalov dres iz sezone 97/98...
February 9, 201114 yr kupila mi lijepsa polovinaovo sam postovao samo da bi se pohvalio da imam devojku
February 9, 201114 yr lijep je zli, ali nije lepsi od mene. ima bolje bolje telo, to priznajem. ima i lepse kupace gace Edited February 9, 201114 yr by kojot
February 9, 201114 yr Gde je kupila? Hoce li da kupi i meni jedne?neka ti kupi vujadin subotic :Pu uscu
February 9, 201114 yr je li to promočivo ?Srećan si, ja moju polovinu molim da mi kupi cigare, pa neće
February 9, 201114 yr lijep je zli, ali nije lepsi od mene. ima bolje bolje telo, to priznajem. ima i lepse kupace gaceNisam lep al' sam lepsi od tebe. A i ja cu imati ovakve kad nadjem neku normalnu devojku, ove starije ne kupuju nista, pogotovo ako imaju i nesto dece... Edited February 9, 201114 yr by Zli Gli
February 9, 201114 yr Nisam lep al' sam lepsi od tebe. A i ja cu imati ovakve kad nadjem neku normalnu devojku, ove starije ne kupuju nista, pogotovo ako imaju i nesto dece... pa brate, stalno masis ciljnu grupu. sa takvim biceosima, tricepsima i trbusnjacima mozes da nahvatas neku fenserku ciji je cale pun kao brod.