Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

gde se pazare takve shulje?

Posted

ovu Lambrettinu konkretno preko neta.inace, ima slicnih Benchovih u skejterskim radnjama, O'Neill u Uscu, ranije je i Trespass imao dobre sulje ovog tipa, prodavalo se po Fitexovim radnjama.

Posted

možda je neumesno pitanje, ali što ti odežda nema ni jedan crveni detalj?

Posted
ovu Lambrettinu konkretno preko neta.inace, ima slicnih Benchovih u skejterskim radnjama, O'Neill u Uscu, ranije je i Trespass imao dobre sulje ovog tipa, prodavalo se po Fitexovim radnjama.
ne bih toliko izdvajao za kosulju u kojoj cu sredjivati vrt
Posted
možda je neumesno pitanje, ali što ti odežda nema ni jedan crveni detalj?
generalno mi nije medju omiljenim bojama. mada, imam Arsenalov dres iz sezone 97/98...
Posted

kupila mi lijepsa polovinaP711062_1.jpgovo sam postovao samo da bi se pohvalio da imam devojku

Posted (edited)

lijep je zli, ali nije lepsi od mene. ima bolje bolje telo, to priznajem. ima i lepse kupace gace

Edited by kojot
Posted

Gde je kupila? Hoce li da kupi i meni jedne?

Posted
Gde je kupila? Hoce li da kupi i meni jedne?
neka ti kupi vujadin subotic :Pu uscu
Posted

je li to promočivo ?Srećan si, ja moju polovinu molim da mi kupi cigare, pa neće

Posted

od prevrnute koze su, za suvo vreme. veoma su seksi

Posted (edited)
lijep je zli, ali nije lepsi od mene. ima bolje bolje telo, to priznajem. ima i lepse kupace gace
Nisam lep al' sam lepsi od tebe. A i ja cu imati ovakve kad nadjem neku normalnu devojku, ove starije ne kupuju nista, pogotovo ako imaju i nesto dece... dry.gif Edited by Zli Gli
Posted
Nisam lep al' sam lepsi od tebe. A i ja cu imati ovakve kad nadjem neku normalnu devojku, ove starije ne kupuju nista, pogotovo ako imaju i nesto dece... dry.gif
pa brate, stalno masis ciljnu grupu. sa takvim biceosima, tricepsima i trbusnjacima mozes da nahvatas neku fenserku ciji je cale pun kao brod.
Posted

pazario sam udarac u zadnji kraj automobila.