MayDay Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 :( Opiši makar detaljno zbog nas domaćih ovisnica a siromaha šta je to sve. stvarno sve jer nista nisam imala. pa znas kad ti treba mantil i eventualno jedan par cizama, a ti, posto su rasprodaje, kupis jos i tri haljine, stileto cipele (njih volim da nosim kad predajem), suknju, odelo, dva dzempera, majchurine, setove donjeg vesa, torbetinu i prokleti shal. osamsto shalova i esharpi sam natalozila.
sherman Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 stileto cipele (njih volim da nosim kad predajem)ovaj rad?
ljuttko Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 stvarno sve jer nista nisam imala. pa znas kad ti treba mantil i eventualno jedan par cizama, a ti, posto su rasprodaje, kupis jos i tri haljine, stileto cipele (njih volim da nosim kad predajem), suknju, odelo, dva dzempera, majchurine, setove donjeg vesa, torbetinu i prokleti shal. osamsto shalova i esharpi sam natalozila.Znam :( Kad zamislim sad, lepo vidim sta bi mi snizilo pritisak, da kupim koliko sutra moj recimo isto tako osamstoprvi sal i petstote carape( bila sam stonoga u onom zivotu, stacu ;)I lepo cu sutra da odem istim poslom po bgu, u radno vreme , cim smaknem sa sebe ovu medecinsku masineriju
Hamlet Strašni Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 čekaj, postoje muškarci koji zaista nose pidžame van bolnica? daOntopik.Stigao i iz daleku amerku preko upsa
MayDay Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ovaj rad? stoko.Znam :( Kad zamislim sad, lepo vidim sta bi mi snizilo pritisak, da kupim koliko sutra moj recimo isto tako osamstoprvi sal i petstote carape( bila sam stonoga u onom zivotu, stacu ;)I lepo cu sutra da odem istim poslom po bgu, u radno vreme , cim smaknem sa sebe ovu medecinsku masinerijuje l to holter culjas? hajd da budu svi glanc rezultati! :)
Mp40 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 auuuu, tebi se ne isplati gace da oblacis vise...
pt 2.0 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 i ja sam kupila sve u šta mogu da stanem i što mogu da platim .sve= kaputić , suknja, džemper, i čarapeako živana ovo čita; nisam više braon žena. siva sam. ko miš. i pitam se šta mi je to trebalo.
Matilda Ivancic Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 ne cita zivka ali citam ja. u sivoj garant licis na bozidarku frajt.
pt 2.0 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 (edited) ne cita zivka ali citam ja. u sivoj garant licis na bozidarku frajt. edit. trazila njenu sliku po netu. nema... Edited January 22, 2011 by PointTaken
Matilda Ivancic Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 kako nema?a sivilo mozes videti ovde od 00:36-00:52http://www.youtube.com/watch?v=EJnrarsiawQ&feature=related
pt 2.0 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 a sivilo mozes videti ovde od 00:36-00:52pljunuta ja.
Recommended Posts