palchica Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 a sta nisam...zivele rasprodaje.pfff... nista bez fotke! :Pi da, zivele rasprodaje.
kgmr Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Samo nije šarena nego siva. Tri meseca sam čekao popust. bolja je siva, maskirno i bilo koja parafraza maskirnog je bzv (lepa, ali ideoloski nepodobna, hihi). e da, nisam bila u kragujevcu onda :D
korindjar Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 (edited) ako neko upražnjava krvate ima odličnih na sniženju u zarama... a i odela bogamiuzo ove. odlično izgledajuće, a materijal je pizdarija za vezivanjeinače u mexxu se može pregovarati popust od 30% kad nema sniženja. to je popust za prijatelje radnika, pa sad koliko imate dobar negotiation skill možete da se ponižavate za 1,500 rsd... Edited January 6, 2011 by korindjar
Joshua Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Biskviti (pesadijski) u buducoj kutiji za dzidzabidzekad sam poslednji put pazarila buduću kutiju za džidžabidže uz nju su mi poklonili i Teacher's. :D
betty Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 hipsterski bajkic, sklopivi. nisu za prave voznje ovi mali, ali evropske zeleznice su u nekom momentu odredile da se za njih ne placa karta i da mogu i u spicu, u bilo koji deo bilo kog vagona bilo kog tipa voza. pa kud svi komjuteri tu i ja. obicno su bolno skupi ili jako losi (prethodni, ukraden proslog meseca, je bio iz ove druge kategorije). i obicno nema polovnih. i nekako, nekim cudom, nadjoh valjda jedini polovan u gradu. daleko bolji od mog prethodnog, ima i brzine, originalno 450 evra, platila sam 90. juhu!isti ko ovaj na slici:
Venom Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Kapiram da prevozi od tacke A do tacke B i da ima svoje prednosti, ali je neudobno u picku materinu. Na svaki bajs covek mora da se navikne, ali vozio sam to jedan dan duze i nisam mogao da hodam danima.
betty Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 da, dupe mora da bude vec doooobro istrenirano, i ne sme da se propusti vise od nedelju dana voznje inace opet krene da boli. tvrdo malo sediste. a ako nije dobro ucvrsceno, sediste ce ici na dole milimetar po milimetar, a onda bud puf puf pant dok ne uocis da nisi na dobroj visini. ali stedi vreme, a nista u zivotu mi nije tako vazno kao dodatnih 20 minuta sna ujutru.
Hippie Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ja se opasno nalozila na ovog lika.. bajka... lika i bajka...... [lika i] bajka;
centrifuga Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 jedna suva metrosexualnost slicna ovoj, a svakako od istog gazde.
centrifuga Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 80, bilo neko snizenjemoras se malo zrtvovati ako zelis da izgledas erocki kvalitetno
Recommended Posts