Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
a sta nisam...zivele rasprodaje.
pfff... nista bez fotke! :Pi da, zivele rasprodaje.
Posted
5128b-w1-atm-zm.jpgSamo nije šarena nego siva. Tri meseca sam čekao popust. :wub:
bolja je siva, maskirno i bilo koja parafraza maskirnog je bzv (lepa, ali ideoloski nepodobna, hihi). e da, nisam bila u kragujevcu onda :D
Posted (edited)

ako neko upražnjava krvate ima odličnih na sniženju u zarama... a i odela bogamiuzo ove. odlično izgledajuće, a materijal je pizdarija za vezivanje5568309700_1_1_3.jpg?timestamp=12863509517450972313600_1_1_3.jpg?timestamp=1292258451893inače u mexxu se može pregovarati popust od 30% kad nema sniženja. to je popust za prijatelje radnika, pa sad koliko imate dobar negotiation skill možete da se ponižavate za 1,500 rsd...

Edited by korindjar
Posted
Biskviti (pesadijski) u buducoj kutiji za dzidzabidze
kad sam poslednji put pazarila buduću kutiju za džidžabidže uz nju su mi poklonili i Teacher's. :D
Posted

hipsterski bajkic, sklopivi. nisu za prave voznje ovi mali, ali evropske zeleznice su u nekom momentu odredile da se za njih ne placa karta i da mogu i u spicu, u bilo koji deo bilo kog vagona bilo kog tipa voza. pa kud svi komjuteri tu i ja. obicno su bolno skupi ili jako losi (prethodni, ukraden proslog meseca, je bio iz ove druge kategorije). i obicno nema polovnih. i nekako, nekim cudom, nadjoh valjda jedini polovan u gradu. daleko bolji od mog prethodnog, ima i brzine, originalno 450 evra, platila sam 90. juhu!isti ko ovaj na slici:vouwmontegozwart.jpg

Posted

Kapiram da prevozi od tacke A do tacke B i da ima svoje prednosti, ali je neudobno u picku materinu. Na svaki bajs covek mora da se navikne, ali vozio sam to jedan dan duze i nisam mogao da hodam danima.

Posted

da, dupe mora da bude vec doooobro istrenirano, i ne sme da se propusti vise od nedelju dana voznje inace opet krene da boli. tvrdo malo sediste. a ako nije dobro ucvrsceno, sediste ce ici na dole milimetar po milimetar, a onda bud puf puf pant dok ne uocis da nisi na dobroj visini. ali stedi vreme, a nista u zivotu mi nije tako vazno kao dodatnih 20 minuta sna ujutru.

Posted

ja se opasno nalozila na ovog lika.. bajka... lika i bajka...... [lika i] bajka;127_hours_movie_image_james_franco_bike_01.jpg

Posted

jedna suva metrosexualnost slicna ovoj, a svakako od istog gazde.

Posted

80, bilo neko snizenjemoras se malo zrtvovati ako zelis da izgledas erocki kvalitetno