Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

ja se useljahti se uselja takodjeon se useljami se useljasmovi se useljasteoni se oseljashene vidim u cemu je tu problem...

Posted
ja se useljahti se uselja takodjeon se useljami se useljasmovi se useljasteoni se oseljashene vidim u cemu je tu problem...
hoćeš da kažeš da si ovih dana pazario neku dobru drogu?
Posted

gde jako obdaren covek da kupi navlaku za sebe? Znaci, bas jako obdaren. Kao Sejkil O Nil otprilike!Sve rukavice koje probam po tezgama mi jako male...

Posted

meni su sve muške gej košulje koje sam probala velike, te ih nisam pazarila.

Posted

Kupio danas od jedne Romkinje na pijaci 250 din3f129dfc64.jpg.I jednu jelku. I švarglu u kasapnici

Posted

Ugaonu garnituru u Sinpu™ na bolesnom sniženju, skupa sa bolesno udobnom foteljom. Raspad iz dnevne uskoro leti na ulicu.

Posted (edited)

lezaj...2m puta 1.5...160 jevropljana...

Edited by beeva
Posted

2x5 dolara za srecu. Kikiriki u Homerovom frizideru50001dsc0006.jpg50002dsc0006.jpgBiskviti (pesadijski) u buducoj kutiji za dzidzabidze50003dsc0009.jpg

Posted (edited)

6kg grand kafe u pakovanjima po 500g, 2 boce rakije (dundza i kruska) i mali kineski kofer d popakujem sve to. ceh 9000din. kofercic kosta 3000din i kao napravljen je u spaniji - how yes no

Edited by banecare1
Posted
Kupio danas od jedne Romkinje na pijaci 250 din3f129dfc64.jpg.
Jer kapa ključena u cenu? :D
Posted
Jer kapa ključena u cenu? :D
Jeste, ono sam ja kad sam obrijan nedeljom
Posted
5128b-w1-atm-zm.jpgSamo nije šarena nego siva. Tri meseca sam čekao popust. :wub:
Posted

Sa 15.990 na 9.560, od juče.