ljuttko Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ево оба.Ala su lepiii Želim jedan i imaću ga pa makar posle bila :lala: A i ovako skriveno se vidi da g-dji Rasejanovoj pristaju ;)
расејан Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ala su lepiii Želim jedan i imaću ga pa makar posle bila :lala: A i ovako skriveno se vidi da g-dji Rasejanovoj pristaju ;)Узми сва четири, неће да се баци.Тј ово је ваљда последња прилика, фабрика је затворена, нови власник ни не мисли да обнавља производњу него да изнајмљује простор.Благодарим на осмеху који је ово извукло из лепше ми половине.
3opge Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 a jel imaju shubare sa rakunom i repom kao Dejvi Kroket?
расејан Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 a jel imaju shubare sa rakunom i repom kao Dejvi Kroket?Не верујем да је то фабрика правила. У ствари, не сећам се да су икад правили ишта осим свих могућих шешира и беретки од... од чега се већ то прави, некакав филц. Док сам тамо нешто снимао некад давно, то је испаравало на све стране... ал' никаквог крзна се не сећам.
*edited by mod Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Meni se prvo ucinilo da je trotinet.
Кристофер Лумумбо Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 castio se skupocenom pumpom Svi toliko bacaju đubreta napolje da ćeš lako naći neku flajku ili kutiju od persila da obrišeš dupe. Ako ne, dohvatiš nekog manjeg kera iz ovih čoporova što krstare gradom. Vodiš samo računa da ne uzimaš istog dvaput - obratiš pažnju koji od njih ima uštirkana leđa. Ili skineš pumpu sa bicikla, pa jednom rukom pumpaš, a drugom čistiš dupe pod pritiskom. Jebote, mogao bih da starujem u Shit Survivoru...
3opge Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 trebalo je da se kladim ko ce prvi da postuje razza
ljuttko Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 a jel imaju shubare sa rakunom i repom kao Dejvi Kroket?Otkako si postavio ovo pitanje u vidokrug mi uskaču na svakom koraku preparirane životinje u raznim oblicima. Juče u Balkanskoj - nova radnjica zvučnog imena - Ćurčija :P Eto ga zanat na velika vrata, naruči i imaćeš rep gde god poželiš :D .Jutros na Zelenom vencu deda rasprostro na karton šubare i lisice ucelo a izmedju i jedna plava perika Ili je i to bio nečiji skalp, nisam smela da zagledam
ljuttko Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Pošto krznena šubara kod dede?Nisam smela da pridjem i pitam , lisice su staklenim okicama gledale mnogo tužno a nekako urokljivo. Ako ga zateknem i u ponedeljak, odvažicu se za opšte dobro :) , šubare su bile uglavnom ženske.
kurdi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 predjoh na mracnu stranu...i za sada ne da je dobro nego je pomalo zastrasujuce, gladjenje mi pruza fizicko zadovoljstvo. moracu mozda da se uclanim u neki support group.
MarlaSinger Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 predjoh na mracnu stranu...i za sada ne da je dobro nego je pomalo zastrasujuce, gladjenje mi pruza fizicko zadovoljstvo. moracu mozda da se uclanim u neki support group. welocome to the dark side
Kampokei Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 i za sada ne da je dobro nego je pomalo zastrasujuce, gladjenje mi pruza fizicko zadovoljstvo. http://www.youtube.com/watch?v=DQg0JNaKeVM :D
gagorder Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 castio se skupocenom pumpom e bas se pitamo ovde da li je taj lezyne funkcionalan kao sto je lep?slabo nesto ima reviewa.(fekalci: odbij!)
Recommended Posts