November 15, 201014 yr fala za infouzela neku jaknu, crnu sa kragnetinom i kopcanjem sa strane, sad trazim na netu i nema pa nemaistovremeno ceznjivo gledala prema kowalski cizmama u kombinaciji koze i stofa
November 15, 201014 yr hvala na informaciji :)ja sam se igrala s jednim od tih readera (nemam pojma kojim) i delovao mi je sasvim ok, osim te velicine ekrana koja je ipak malo ispod pocketbook-a. ipak, jednog dana ce i to doci na red.
November 15, 201014 yr ... ali mislim da su one gigapedie sa po dve skenirane stranice odjednom mozda prevelik zalogaj.Pa moze valjda da se zumira?
November 15, 201014 yr Moze da se zumira, ali je to suvise cimanja i skrolovanje na sve cetiri strane za svaku sledecu stranicu. Isprobavam sve zivo sto sprava nudi, kul je citati vorum u crno-beloj tehnici :D
November 15, 201014 yr jel avatari izgledaju ko sa citulje? :D Edited November 15, 201014 yr by morgana
November 16, 201014 yr Hehe, pa bilo bi da ih naredjamo jedan do drugog, cak i format nekako odgovara. Ali, ovako forum citas kao neku staaaaru knjigu.
November 18, 201014 yr uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!opasna!!!No sta nego je opasna :) I to sve za 40$ snizeno sa 80$ :)
November 18, 201014 yr erm...gde? to bas i nije popust, to je pre giveawayUpravo. :)SportImpuls u Kragujevcu.