Zli Gli Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Video sam i ja ovde u nekom öchsensportu isto neke tako gej patike za 80 franaka, ali su letnje pa necu da ih kupim sad... ali sam u Njujorkeru zato kupio majicu na kojoj svetlucavim slovima pise Legends like me live forever, i dva fensi gej duksa koja mi idu uz telo... 57 franaka kao rukom odneseno.
assück Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ove tazzove i busine patike su supiš. to sam doduše već rekao kada se povela priča o istim tim patikama pre par meseci.
Indy Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Eto. Vidi se ko je urban a ko je turban. ^_^Nemoj tako, moji drugovi Siki vole lepe tikepa. :D
bus Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pa i da ne vole, ima da ćutiš i trpiš da ti ne presudi kirpan kod water coolera.
Hamlet Strašni Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Onda moras i ostatak: Nike+, iPod ... ^_^Ja sam na Adidas strani... mislim da cu konacno uzeti njihov fensi dodatak: Micoach Zone. Puls monitor koji zone opterecenja oznacava razlicitim bojama na satu. Revolucija! :DSamo da dodam da naravno da imam nike+ i ipod. A adidas ne nosim iz ideoloskih razloga (od ovog leta)
Takeshi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Samo da dodam da naravno da imam nike+ i ipod. A adidas ne nosim iz ideoloskih razloga (od ovog leta)Kojih?! Sto su poceli da oblace onaj vojni fudbalski klub?!Naleteo na ovu reklamu za miCoach... bem ti, ruka sama ide ka kartici. :D
bus Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ako je tresha trenerka, nije trenerka. Cargo pantalone su.
scepa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 jedne streberske naocale i parfem koji je na "parfemi" topicu... (btw, alkohol + online shopping = gde mi ode plata)
bus Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 U koliko love da će u sledećih pet postova makar jednom da osvane reč Sirogojno?
Recommended Posts