darling Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 sto sam kupila aljinu. crnu, godinu dana sanjanu. uuh.
Takeshi Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 .. Jedino sto falli dzep sa rupom za kabl od muzikeZnas sta... mnogo te je povukao taj Nike koncept, bas mora posebna rupa za muziku?!Meni je svejedno... koristim stari Creative mp3 plejer, koji zvuci odlicno, ali se potpuno raspada, poklopac za bateriju je zalepljen izolir trakom. :D
Hamlet Strašni Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Znas sta... mnogo te je povukao taj Nike koncept, bas mora posebna rupa za muziku?!Meni je svejedno... koristim stari Creative mp3 plejer, koji zvuci odlicno, ali se potpuno raspada, poklopac za bateriju je zalepljen izolir trakom. :DKriv sam :blush:Ali stvarno je zgodno imati tu posebnu rupu za muziku
Takeshi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Kriv sam :blush:Ali stvarno je zgodno imati tu posebnu rupu za muzikuOnda moras i ostatak: Nike+, iPod ... ^_^Ja sam na Adidas strani... mislim da cu konacno uzeti njihov fensi dodatak: Micoach Zone. Puls monitor koji zone opterecenja oznacava razlicitim bojama na satu. Revolucija! :D
ToniAdams Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja sam na Adidas strani...ja furam adidas duks i najki tene, e to je revolucija!
tazza Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 (edited) moje su baš urbane doduše ne toliko koliko Edited November 4, 2010 by tazza
Recommended Posts