bus Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Lep telefon. I meni će trebati neke kaljačice za ovu zimu. Godinama izbegavam bakandže i idem u lajt obući po snegu do kolena, al malo mi se i to smučilo.
Indy Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Moj prvi susret sa Androidima i za sada sam odusevljenNe radi dobro... vidis da pokazuje da je "suncano" u Londonu.
scepa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 I meni će trebati neke kaljačice za ovu zimu. Godinama izbegavam bakandže i idem u lajt obući po snegu do kolena, al malo mi se i to smučilo.ma ove su za foliranje po kisi, samo guma..nema postave, tako da ne verujem da ce biti upotrebljavane po snegu...onaj varvatos sto ga je neko tu spominjo je do jajca, bed-stü i cole haan su ove godine OK...zavisi sta bi.
bus Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ovde za po zimi baš mora bakandža. Sve se to natopi solju u ublatnjavi. Ljudi često idu u tome do posla, pa se preobuju kad stignu u civilizaciju.
расејан Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ovde za po zimi baš mora bakandža. Sve se to natopi solju u ublatnjavi. Ljudi često idu u tome do posla, pa se preobuju kad stignu u civilizaciju. Ја сам то радио још осамдесетих - имао 1 патике на послу, а оне гумењарке, шта већ бицикл набаци на њих, није битно. А набацивао је ону мешавину соли и бљузгавице.
bus Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Erm, chizmata e za kishata, dakle ima utilitarnu funkciju. Dakle, ne budali. Nije namenjena za izlaske, restorane, kancelariju, skolu, ___________, vec za hodanje po kisi, tako da ti noga ostane suha. Missim, sta ce 1 strejt muskarac u danasnjem svetu da radi po kisi kad vec nema ovu sloboduJel tako tako je. ^_^
ToniAdams Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 zar vi gejovi ono nemate pojacano osjetilo za estetiku?il si ti izuzetak?uzasne su cizme. jasno je da su za kisu i suhu nogu, cemu onda ovi satro kozni kajisovi?
Frau Gabrijela Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 kupila čizme u subotu kad sam bila na seminaru u drugome gradu. nisu ono što sam oduvek želela, ali mogu da prođu. trenutno su kod obućara, mora da ih suzi da bi se eliminisao mačak u čizmama efekat. sa strepnjom i nadom iščekujem sutra da vidim na šta je to izašlo.danas vidim iste takve u svom selu. a toliko sam htela biti jedinstvena*. i to ne samo da ih ima, nego su i 1000 rsd jeftinije.majstor sam dobre kupovine. *
scepa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ovo sjebalo i kroksice, realno :) :D sta znam...da prosetam kera, na'ranim svinje ili nesto trece su kul. kroksice s'druge strane nikad.
ToniAdams Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ma dobro, ove fakat imaju upotrebnu vrednos :D
3opge Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 zar vi gejovi ono nemate pojacano osjetilo za estetiku?il si ti izuzetak?uzasne su cizme. jasno je da su za kisu i suhu nogu, cemu onda ovi satro kozni kajisovi?u Kanadistanu je surova klima pa im je to culo kroz evoluciju zakrzljalo. ali zato imaju razvijenu sposobnost da se torontaju i na motornim sankama.
Recommended Posts