bus Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 odlicna su obaUlažem protestv! :paće:Crveni je odličniji.
morgana Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 (edited) ^^kupila sam ih prije 11 dana, no se sjetila da okacim tek poslije ovih gotivcevih ruksaka -_-(jesi ih nosila? ja moje jos nisam, nije ladno. a bas jedva cekam.)edit: jest, buse, crveni je autdoriji nekako Edited October 23, 2010 by morgana
JozoMujica Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 bas si navalio sa tim ruksacima :DPa onaj prethodni sam kupio što sam hteo, a ovaj zato što je bila akcija dva platiš jedan dobiješ džabe, pa smo se ortak i ja kupujući trećem ranac za rođendan ovajdili za po jedan u pola cene.Nego imam drugara koji ih ima sedam i kupuje i dalje, fetiš neki, šta li. :D
Valk Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 (edited) Ovde vrlo retko postujem ali danas moram jer sam kupila (pajsad!) RIHANNA boots! :lol:nemam pojma da li sam sad koPetentna da budem zvezda ali čizme su jako lepe. Edited October 24, 2010 by Valkyrie
Hamlet Strašni Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Trcanje po kisi. Mmmm. ^_^jel si probao? Ja imam najkovu slicnu takvu, trcao sam po kisicama i dobra je, ali nije za jacu kisu. Moja nema nikakvu postavu, u stvari i jeste letnja jakna
beeva Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 nisam kupio al' sam dobio, paul and shark dzemper u nekoj kombinaciji duginih boja. Nema zime!
darling Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ako propustaju vodu, izaci cu na ulicu i u amoku ubiti proizvoljnog trgovca iz sportske prodavnicemislila sam da se podrazumeva da na propustaju vremenske neprilike. zato sam se malo zbunila kad mi je ljubazni prodavac na kasi pokazao etiketu na kutiji na kojoj pise da su za suvo vreme, ali da to nije istina... jbga, bio glorija diskaunt dej, odugovlacenje bi me kostalo 20 eura, pa sam rekla aj daj. (ako nisi shvatila, platila sam ih 80 eura)naravno da sam posle par dana naletela na stoput bolje, lepse lakse i dvaput skuplje (16 iljada). sigurna sam da ce se i tebi ove dopasti. probala sam ih, znas kako su dobre i lagane, skroz hajtek, nemaju 200 grama zajedno, citala sam na netu rivjuz da je jedini problem s njima da ne mozes da ih nosis unutra, jer su prevruce. mozes misliti... sad sam nesrecna http://www.endless.com/dp/B0037UY8EY/179-0407963-4646157?ie=UTF8&creative=395021&linkCode=asn&tag=nextag-endless-20&suppressRedirect=1&creativeASIN=B0037UY8EY
morgana Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 e, imam dosta slicne ovim cizmama iz linka. gotovo isti oblik, neznatno plice, ali nisu postavljene bas medvedjim krznom. provjereno ne propustaju vodu, nosim ih po kisi. replay, ne nalazim sliku ne netu (kupila ih prije 2 g na snizenju za 100 e). najudobnije cizme koje imam, ali svakako imaju koji gram preko 200 (mada su lagane).ako adidas propuste vodu, moracu uzet jos neke.
scepa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 kupio sive (deluju ko otrcane) Hunter-ice. ove kise jednostavno su ih jednostavno iziskivale.
cartman Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Juce preko Telenora uzeo potpuno neplanirano...Posao da uzmem neki od 1dinar i na kraju impulsivno uzeo HTC Wildfire ... Moj prvi susret sa Androidima i za sada sam odusevljen
Recommended Posts