Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

sta ce ti zenski Labelo???
glupača! htela da uštedim 40 dinara jebo mi pas mater. ženski smrdi i ima šljokice. kad sam kupila muški, ženski sam tresnula o zid, a pošto mu se ništa nije dogodilo morala sam da skačem i da ga gazim dok se nije pretvorio u roza splačinu. besna sam...
TimTam_ClassicDark_lg.JPG
Шта, ђубровник?
Ta ako je crven pa još Ben Sherman. ^_^
snobe, zato i kupujes :P
Tko mi kaze. Ja makar nikada nista od Armanija ne imadoh. :P
Ta ako je crven pa još Ben Sherman. ^_^
Ne kaže se Crven Ben nego Crven Ban.

vaistinu

kliknem na "sta ste pazarili ovih dana", i dobijem odgovor - "vaistinu"!

Forum razvija emergent intelligence. ^_^

buse, cekiraj john varvatos obucu. meni najlepsa moguca muska, ako izuzmem divljenje klasicnim oksfordicama poput church's ili john lobb. radio je dizajn i za converse.

buse, cekiraj john varvatos obucu. meni najlepsa moguca muska, ako izuzmem divljenje klasicnim oksfordicama poput church's ili john lobb. radio je dizajn i za converse.
ja imam varvatos kožne plitke crne starke bez pertlisweet

:Dbombon!

Čekirao. A što znam da izaberem. Pravac sam kliknuo na najskuplju cipelu. :isuse:
426076.jpg Samo plav. :wub:

bas si navalio sa tim ruksacima :Dodlicna su obaedit: uzela ove, samo crne:G13461_F_p2.pngako propustaju vodu, izaci cu na ulicu i u amoku ubiti proizvoljnog trgovca iz sportske prodavnice

Edited by morgana

kasnis. kupila sam ih pre 10 dana. :lol: