B_B Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 (edited) Ih. 300 evra, model iz '72. Pre manje od godinu dana zamenjene lanpe™, utegnut, provereni lemovi itd itd, uglavnom generalka, a posle toga možda 2 puta iznošen sa gajbe.Zasad je zaboden u Marshall MC412, pošto nemamo još jedan box, preksutra dolazi 4x12 od Peavey XXX da radi posao dok se ne skupi kinta za neki custom.Pedale su bile Rat 2, Roger Mayer Mongoose/Spitfire/još neki tripl fuzz klon i stari Marshall Guv'nor. Prva dva su moj standardan dist/fuzz/OD koncertni gear, govnar je Vukov, koristi ga kad na lageru nemamo jačalo sa distom.Ko što rekoh, težak govnosmrz. Od sad je nosim svuda gde sviramo :)Pa ok je cijena, mislio sam da si platio min. 500. 135 W, vise nego dovoljno da se i tebi i prvih 5 redova zanesvjesta kad odvrnes do pola. I meni bi nesto slicno leglo dobro. Pa, ono, sa srecom...i da jednom cujemo to cudo na djelu ;) . Edited September 27, 2010 by B_B
henrik larsson Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ma jok, nema panjenja preko 4-5, realno. To je sve suv sparkl klin, ne ulazi u overdrajv ni kad ga otpanjiš na 10.S obzirom da će se u dogledno vreme teško raditi još neka turneja u tvojim krajevima (treba nas petorica da sklopimo bar 7 slobodnih dana u isto vreme), moraćeš da ga čuješ ovde ili u nekom bližem regionu :)
B_B Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ma jok, nema panjenja preko 4-5, realno. To je sve suv sparkl klin, ne ulazi u overdrajv ni kad ga otpanjiš na 10.S obzirom da će se u dogledno vreme teško raditi još neka turneja u tvojim krajevima (treba nas petorica da sklopimo bar 7 slobodnih dana u isto vreme), moraćeš da ga čuješ ovde ili u nekom bližem regionu :)E bice onda mrtva trka, ja dole ili vi u penziju ;)
assück Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 mi smo bili gore, sada je tvoj red da uzvratis posjet :)
batticuore Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 jel ovo hipsterska patika? slabo pratim (hipsterske) topike, pa nisam naucila gradivo.
assück Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 ama bas nikakohipsterske patike su one ofucane sto ih nose domci, ili neke socko satro brze patike, ukradene iz Salvation Army
batticuore Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 fala assück, ako istinito zboris, laknulo mi. :D
mojo Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 jel ovo hipsterska patika? slabo pratim (hipsterske) topike, pa nisam naucila gradivo.Nije hipsterska, al je muška :P
batticuore Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Nije hipsterska, al je muška :Pznaci trebalo je da kupim one sa stiklom? :( :P meni plitka verzija ove patike savrsenadobre su i te, al vise volim duboke modele.
B_B Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 mi smo bili gore, sada je tvoj red da uzvratis posjet :)OK, do 2020 dolazim na jedan koncert, ako se prije rasturite onda nikom nista. :P
Zgubidan Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Šešir imam, samo cvikeri fale.A ti si već treći koji mi je to preporučio, izgleda da ću morati.
JozoMujica Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Samo u drugoj boji, kombinacija braon i maslinastozelene...
Recommended Posts