August 30, 201014 yr imam nove cipele, crne kožne, za sahrane... i pekare. :DEvo i ja probao da dizajniram Nike patike koje bi trebalo da vestim rucicama naprave deca u Indoneziji:
August 30, 201014 yr Nisam jos [imam jos 7 sati fore dok ne nestane], ali me nervira sto postarina iz US kosta isto koliko i sama majica...i detaljnije
September 3, 201014 yr U zdravlje da ih nosite i da iscepate ! :DHvala!Hi jms_uk,Your TeeFury order # .... has shipped via USPS First-Class Mail International
September 3, 201014 yr Nisam jos [imam jos 7 sati fore dok ne nestane], ali me nervira sto postarina iz US kosta isto koliko i sama majica...i detaljnije jel ovo sa Think Geek? :D
September 4, 201014 yr jel ovo sa Think Geek? :DNe, teefury, svaka 24h nova T.Ne pamtim kad sam poslednji put kupio neku, ali mi je ova nekako legla :D
September 4, 201014 yr Kad vec o majama pricate...Da izreklamiram radno mesto... jos malo pa nestalo.A i maje na popustu... 1200, ko kupi dve il vise po 1100.Graph OffVlajkoviceva 25graph off