bags Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 (edited) Za hodanje na godisnjem: Edited August 27, 2010 by bags
InvisibleLight Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Pa to je lepo, volim i ja vas dvojicu... al' mi se ne javlja nevidljiva svetlos'... Slikala me i nestala u nepoznatom pravcu :(aaa, sad si se setio..a di si...........bija bija bija kad je grmilo kad je sivalo?sve5, budem se javila kad te vidim, sledece leto, sad sam ionako jako zaljubljena hvala ti sto postojis i sto si mi omogucio da skrenem forumsku paznju na sebe makar posredno, makar na tren :(
Mp40 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 pa stvarno dobre. gde i kolko?Ici ce ti uz onu letnju rolku.Da, Hasler nosi rolke...
sekretar Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Sestra poslala iz Bec, proslogodisnja kolekcija 130 evra
sherman Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Sestra poslala iz Bec, proslogodisnja kolekcija 130 evraproslogodisnja? znaci samo za pijacu i po kuci...
korindjar Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 (edited) au. video da je karleuša dizajnirala mužu kopačke, pa i ja hteo da budem deo elite. otisao na nikeID i dizajniraojoš samo da sam bogat...u pa nije ni skupo. 115e ali moras imati nekoga u sloveniji da ih preuzme Edited August 29, 2010 by korindjar
Reaktor Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 au. video da je karleuša dizajnirala mužu kopačke, pa i ja hteo da budem deo elite. otisao na nikeID i dizajniraoEvo i ja sam:
sekretar Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 proslogodisnja? znaci samo za pijacu i po kuci...ma brate ovo ono, nije ni za pijacu, neko ce da provali da su proslogodinji model, pa ce pasti prozivka, ovako ih nosiam samo po kuci umesto papuca
sherman Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ma brate ovo ono, nije ni za pijacu, neko ce da provali da su proslogodinji model, pa ce pasti prozivka, ovako ih nosiam samo po kuci umesto papucai to sto kazes. ove nove babe sto valjaju sir su modni gestapoda sam na tvom mestu odmah bih od njih napravio tzv natikaceono kad sabijes zadnji deo patika pa budu ko papuce
Recommended Posts