Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Za hodanje na godisnjem:BZvg7.png

Edited by bags

Pa to je lepo, volim i ja vas dvojicu... al' mi se ne javlja nevidljiva svetlos'... Slikala me i nestala u nepoznatom pravcu :(
aaa, sad si se setio..a di si...........bija bija bija kad je grmilo kad je sivalo?sve5, budem se javila kad te vidim, sledece leto, sad sam ionako jako zaljubljena hvala ti sto postojis i sto si mi omogucio da skrenem forumsku paznju na sebe makar posredno, makar na tren :(

Danas kupioLG-LCF600URU.jpg

danas stiglo

post-1298-12830008766553.jpg

tolko su dobre da su same dosle?

pa stvarno dobre. gde i kolko?

pa stvarno dobre. gde i kolko?
Ici ce ti uz onu letnju rolku.Da, Hasler nosi rolke...

Sestra poslala iz Bec, proslogodisnja kolekcija 130 evra

Sestra poslala iz Bec, proslogodisnja kolekcija 130 evra
proslogodisnja? znaci samo za pijacu i po kuci...

au. video da je karleuša dizajnirala mužu kopačke, pa i ja hteo da budem deo elite. otisao na nikeID i dizajniraorendernikecomk.jpgjoš samo da sam bogat...u pa nije ni skupo. 115e ali moras imati nekoga u sloveniji da ih preuzme

Edited by korindjar

au. video da je karleuša dizajnirala mužu kopačke, pa i ja hteo da budem deo elite. otisao na nikeID i dizajnirao
Evo i ja sam:Reakt.png
proslogodisnja? znaci samo za pijacu i po kuci...
ma brate ovo ono, nije ni za pijacu, neko ce da provali da su proslogodinji model, pa ce pasti prozivka, ovako ih nosiam samo po kuci umesto papuca
ma brate ovo ono, nije ni za pijacu, neko ce da provali da su proslogodinji model, pa ce pasti prozivka, ovako ih nosiam samo po kuci umesto papuca
i to sto kazes. ove nove babe sto valjaju sir su modni gestapoda sam na tvom mestu odmah bih od njih napravio tzv natikaceono kad sabijes zadnji deo patika pa budu ko papuce
ove nove babe sto valjaju sir su modni gestapo
:lol:
Evo i ja sam:
model "hijadu sklekova"