dig_chohano Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Ne znam sta je, al posto sam prirodnjak znam da sam u pravu. Ende.
pt 2.0 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 za ruke ili noge?pa... mesano. :)p.s. nisam se jos usudila da ga upotrebim. veceras cu ako budem dobre volje
Nicol Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 @ point- i ja sam odgodila bojanje za vikend a vidi automobilista sto su se naostrili na smarta. pa gradski auto koji kul izgleda, stane na 1/2 parkirnog mista i malo trosi je skroz smislena odluka. da imam vise love i manje potrebe za prostorom uzela bi dvobojni.
ToniAdams Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 kupis 1bojni i taman ti dosta ta bocica laka za nokte da ga prefarbas.
nisam ja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 (edited) ja odsad samo cuga idem po radnjama. nedavno sam obavio kupovinu 3 različita komada odeće za cirka 9 minuta jerbo sam imao xz komada piva i vinjaka u sebi. na stranu to što sam uzeo xxxL majicu, a drugu sam dao nekom na čuvanje po povratku u kavanu pa je više nisam video. patike su dobre). usput sam i izbušio uvo. za bradavicu je moralo da se čeka. Edited August 7, 2010 by nisam ja
Krotka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Daske za ogradu, na svakoj je zalepljen bar kod i zemlja porekla, jedna vrsta je iz Mađarske, druga iz Belgije, sadolin iz Poljske, verovatno je i četkica strane proizvodnje. A u školi su nas učili da nam je zemlja bogata šumama. Ili su to naše daske, izvežene u obliku trupaca i obrađene, pa vraćene ?Mogla sam da sliku stavim i na temu Not Made in PRC.
jms_uk Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Prodao iPod juce, uzeo danas ovojos da se samo otarasim i Nokie.Jedino ne znam sta cu da radim sa jednim praznim dzepom :D
assück Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 (edited) nista licno Edited August 16, 2010 by assück
Recommended Posts