July 3, 201014 yr Fino, samo meni ovo ljubičasto na ovoj sliki? Mi muškarci smo ionako daltonisti.A super je i robotova majica. :D
July 3, 201014 yr u pravu si, dalton nisi, samo je tako ispalo. a i robota smo utegetovali, sam je bir'o. Edited July 3, 201014 yr by tazza
July 19, 201014 yr kupio springfield farmerke, neke regular vintage kurac palac. kao blago isprane, ali nisu previse seljacki, nema onih belih fleka. onako meksi, tanji teksas. reko bi da mi ok stoje. 3 'ljarke.
July 22, 201014 yr kupio springfield farmerke, neke regular vintage kurac palac. kao blago isprane, ali nisu previse seljacki, nema onih belih fleka. onako meksi, tanji teksas. reko bi da mi ok stoje. 3 'ljarke.daj sliku da ti mi kazemo,ovde ili na temi dupeta birajdupe u novim farkama mora da se overi
August 2, 201014 yr crveni lak za nokte, frst tajm in ten jirz.gledam bocicu ko hipnotisana. spejssatl da sam pazarila manje bih bila u cudu.
August 2, 201014 yr i ja i ja. i to najpiXastiju svjetlu nijansu crvene. pripisala sam takav potez mučnoj neprospavanoj noći u dežurstvu. za ruke ili noge?
August 2, 201014 yr Ha, vrlo slična kao moja, prepoznajem i neke identične delove. Meni prošištalo tuš crevo ovih dana, ima malo jače od 2 m od instalacije. U radnji kažu da to spada u potrošnu robu, i da mogu da donesu novo ali da platim. Tako da će pasti zamena nekim drugim.
August 2, 201014 yr Pa dobro, ni moja nije pljunuta k'o na slici (ali u sustini takva kabina), ima tu na vrhu i neke elektronike tipa FM, svetlo, ventilator. Posto je mejd in PRC ocekujem da ce kad tad nesto prosistati i cekati zamenu :(