Isis Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 stiglo leto i sa njim letnje haljine.kad bi moglo cele godine ovako
JozoMujica Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 :wub:Samo su moje kombinacija boja braon sa narandžastim detaljima umesto cvenih.
msmodesty Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 (edited) stiglo leto i sa njim letnje haljine.kad bi moglo cele godine ovako eh. to mozete vi zene sa lepim nogama, za nas patkice na svu srecu ima i kamuflaznih modela koji su izuzetno prijatni na vruciniskro identican model, pamucna trikortaza, H&M - 19.9E! odmah uzmes 3, da se nadju Edited June 23, 2010 by msmodesty
ivy Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 :wub:Samo su moje kombinacija boja braon sa narandžastim detaljima umesto cvenih.takodje bih rekla vidim McKinly,dobro cete sluziti...gde si kupio?
JozoMujica Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 takodje bih rekla vidim McKinly,dobro cete sluziti...gde si kupio?Intersport. Imaju neku akciju ovih dana, originalna cena im je bila 12K+, pa snižena oko 8.500, pa još 20% sniženja i ispadoše 6.800! :)
Aće Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 sad mogu da crtam po majici a valjda nece padati kisa narednih par dana, da mogu nesto da nacrtam i na keju
Krotka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ne baš ovih dana, ali pre jedno mesec i po za 3000 din. u autletu na Bulevaru, posle Depoa, pa sa te strane. Naravno kupila mužu :D , model za suvo vreme, lake kao perce.Uvek ima dobrih sniženja, samo treba uhvatiti trenutak, da vam se cipele, patike, sandale dopadnu i da imaju vašu veličinu.Ove su snižavane 4 x i bio je poslednji par u radnji, pa sam samim tim još ponositija što sam ih ugrabila.Tamo sam kupila škečersice sebi, pre 5 - 6 godina za 20 EUR i danas su u životu ;) .Da, daju i 6 meseci garancije.
Krotka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 (edited) u kako su dobreNe da su dobre, nego još za te pare :D , pogledala sam ti u profil i videla da si iz Beograda, pa ako te put nanese sa NBg. na Bulevar, obavezno svrati, prođeš Depo, pređeš Sredačku ( valjda se tako zove ?) onaj semafor, pičiš tom stranom i dolaziš do radnje, ej, pa imam račun :D .Bulevar Kralja Aleksandra 162, našla sam još jednu sliku na netu, slikane iz raznih uglova, pokušaću da je ponovo nađem i metnem.Edit :A kao što vidiš i planetarno su popularne : Edited June 24, 2010 by Krotka
Krotka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 i kad zgazis u govno ne primeti seDa, imaju i shitproof na đonovima, zaboravila sam da pomenem .
Isis Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 skro identican model, pamucna trikortaza, H&M - 19.9E! odmah uzmes 3, da se nadjune vidim sliku iz nekog razloga, ali znam o cemu pricas - jedna od najnosenijih mojih letnjih haljina je u kupljena u H&M-u za smesne pare, jos spustili cenu na 2 komada za cenu jednog i ja kupim dve iste kolko mi se svidele Isis, gde se ovo kupuje? haljina je bcbg max azria. brand je sjajan i zasluzuje da se stavi na globalni soping vodic, sto cu i uraditi. nekad :D. ja sam ih otkrila u americi, ali ima i po evropi da se nadju. vidjala sam ih u londonu i u parizu sigurno, a mislim da na sajtu imaju spisak svih radnji i vredi ih potraziti (narocito sto uzivo izgledaju jos bolji nego na slici). cene jesu malo jace, ali definitivno spadaju u affordable luxury kategoriju. krojevi su super, materijali odlicni i izrada perfektna, tako da im sva roba odaje onaj utisak da je dosta skuplja nego sto zapravo jeste.
henrik larsson Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Ne da su dobre, nego još za te pare :D , pogledala sam ti u profil i videla da si iz Beograda, pa ako te put nanese sa NBg. na Bulevar, obavezno svrati, prođeš Depo, pređeš Sredačku ( valjda se tako zove ?) onaj semafor, pičiš tom stranom i dolaziš do radnje, ej, pa imam račun :D .Bulevar Kralja Aleksandra 162, našla sam još jednu sliku na netu, slikane iz raznih uglova, pokušaću da je ponovo nađem i metnem.Meni ovo mnogo za ljude. Možda posle pedesete.
Recommended Posts