Frank Pembleton Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 wd tv livetopla preporuka.Čestitam merkao ga ja na raznim mestima , na kraju uzeo onaj Novatron...Sjajne su to igračkice...
cartman Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 2 pitanja...Da li radi sa .mkv fajlovima i da li ima mogucnost prikljucivanja na 5.1 sistem
Mil@n Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dres SrbijeOvaj novi, krstaški? Koliko je? Nešto sam čuo da je bila neka akcija za 2, 2 i po soma, pa se sve nadam da toga ima još...
najgori Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 2 pitanja...Da li radi sa .mkv fajlovima i da li ima mogucnost prikljucivanja na 5.1 sistemsa mkv fajlovima radi bez problema, a za ovo drugo ne znam. vezao sam ga hdmi-jem direktno za plazmu. za 5.1 mi nedostaje av risiver i komplet zvucnika. pored hdmi-ja ima i opticki izlaz, ali nemam pojma cemu to sluzi.
renne Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ovaj novi, krstaški? Koliko je? Nešto sam čuo da je bila neka akcija za 2, 2 i po soma, pa se sve nadam da toga ima još...Novi, krstaški, 4500
renne Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 2 pitanja...Da li radi sa .mkv fajlovima i da li ima mogucnost prikljucivanja na 5.1 sistemRadi 5.1
sekretar Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 (edited) Pripremio se za svetsko prvenstvo sa Dreambox 800 Edited June 3, 2010 by sekretar
Frank Pembleton Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Pripremio se za svetsko prvenstvo sa Dreambox 800E to je priprema a?Sanak pusti...
nbg4ever Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 He, he...Dobra spravica. Jedino na sta bih mogao da te upozorim je kabl od slusalica. Ja sam ga zavijao oko plejera i pukao je pri samom dzeku nakon godinu dana. Slaba guma, sta li vec
yolo Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 to ima mnogo bolji zvuk od ipoda. vredi otvaranja za dobre sluske.e ovo mi stiglo danas
Töölönlahti Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 (edited) Bleh, ja sam svojevremeno preskočio Sansu i uzeo Sony: http://www.sony.co.uk/product/nws-b-series/nwz-b135f Jedino na sta bih mogao da te upozorim je kabl od slusalica. Ja sam ga zavijao oko plejera i pukao je pri samom dzeku nakon godinu dana. Slaba guma, sta li vecSledeći put kupi sluške sa džekom u obliku slova L:... divna stvar kod Sonyja je što je garancija važila i za sluške, pa sam tražio da mi ih zamene kada sam razdrndao set iz kutije (nošenjem plejera u džepu). ^_^ Edited June 8, 2010 by Oxymoron
darling Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 sto sam kupila divnu aljinu, al ne umem da izvadim sliku iz flesa da je prikazem u punoj lepoti: dugacka, lan, na veliko cvece u aproksimaciji, gola ledja. http://www.deptwomen.com/ovi su mi dosta simpaticni, sareno, al ne onako agresivno ko desigual, na primer, il ivkovic, gde sareno nosi tebe, umesto ti da ga nosis, i odma svi znaju gde si kupio. ovo je skromno sareno.
Venom Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 (edited) Od sluski, ja sam jos u januaru kupio Sennheiser cx300. Iako su mnogo hvaljene, trebalo je da obratim paznju na natpis o super ultra mega jakom basu, koji mi bas i ne prija. Osim toga, da ne ureknem, kablic je tanak, ali veoma izdrzljiv (izdrzao je skoro 5 meseci cimanja sa mnom, shto je neki rekord valjda), izolacija zvuka je super - na nekoj normalnoj jacini zvuka, skoro da se nista ne cuje spolja, cak i u potpuno besumnoj prostoriji.@nbgpfff, stari model :P Edited June 9, 2010 by Venom
Recommended Posts