Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
wdfWDTV_Live.jpgwd tv livetopla preporuka.
Čestitam merkao ga ja na raznim mestima , na kraju uzeo onaj Novatron...Sjajne su to igračkice...
Posted

2 pitanja...Da li radi sa .mkv fajlovima i da li ima mogucnost prikljucivanja na 5.1 sistem

Posted
Dres Srbije
Ovaj novi, krstaški? Koliko je? Nešto sam čuo da je bila neka akcija za 2, 2 i po soma, pa se sve nadam da toga ima još...
Posted
2 pitanja...Da li radi sa .mkv fajlovima i da li ima mogucnost prikljucivanja na 5.1 sistem
sa mkv fajlovima radi bez problema, a za ovo drugo ne znam. vezao sam ga hdmi-jem direktno za plazmu. za 5.1 mi nedostaje av risiver i komplet zvucnika. pored hdmi-ja ima i opticki izlaz, ali nemam pojma cemu to sluzi.
Posted
Ovaj novi, krstaški? Koliko je? Nešto sam čuo da je bila neka akcija za 2, 2 i po soma, pa se sve nadam da toga ima još...
Novi, krstaški, 4500
Posted
Radi 5.1
Posted (edited)

Pripremio se za svetsko prvenstvo sa Dreambox 800

post-1298-12755566107217.jpg

Edited by sekretar
Posted
Pripremio se za svetsko prvenstvo sa Dreambox 800
E to je priprema a?Sanak pusti...
Posted

He, he...dsc02172d.jpgDobra spravica. Jedino na sta bih mogao da te upozorim je kabl od slusalica. Ja sam ga zavijao oko plejera i pukao je pri samom dzeku nakon godinu dana. Slaba guma, sta li vec

Posted

to ima mnogo bolji zvuk od ipoda. vredi otvaranja za dobre sluske.e ovo mi stiglo danas134899d1250864475-avforums-squeezebox-touch-discussion-thread-13593.1.0.jpg

Posted (edited)

Bleh, ja sam svojevremeno preskočio Sansu i uzeo Sony: http://www.sony.co.uk/product/nws-b-series/nwz-b135f

Jedino na sta bih mogao da te upozorim je kabl od slusalica. Ja sam ga zavijao oko plejera i pukao je pri samom dzeku nakon godinu dana. Slaba guma, sta li vec
Sledeći put kupi sluške sa džekom u obliku slova L:phoneprecutb.jpg... divna stvar kod Sonyja je što je garancija važila i za sluške, pa sam tražio da mi ih zamene kada sam razdrndao set iz kutije (nošenjem plejera u džepu). ^_^ Edited by Oxymoron
Posted

sto sam kupila divnu aljinu, al ne umem da izvadim sliku iz flesa da je prikazem u punoj lepoti: dugacka, lan, na veliko cvece u aproksimaciji, gola ledja. http://www.deptwomen.com/ovi su mi dosta simpaticni, sareno, al ne onako agresivno ko desigual, na primer, il ivkovic, gde sareno nosi tebe, umesto ti da ga nosis, i odma svi znaju gde si kupio. ovo je skromno sareno.

Posted (edited)

Od sluski, ja sam jos u januaru kupio Sennheiser cx300. Iako su mnogo hvaljene, trebalo je da obratim paznju na natpis o super ultra mega jakom basu, koji mi bas i ne prija. Osim toga, da ne ureknem, kablic je tanak, ali veoma izdrzljiv (izdrzao je skoro 5 meseci cimanja sa mnom, shto je neki rekord valjda), izolacija zvuka je super - na nekoj normalnoj jacini zvuka, skoro da se nista ne cuje spolja, cak i u potpuno besumnoj prostoriji.@nbgpfff, stari model :P

Edited by Venom