morgana Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nesto malo, jer mi je aparat umreo pa imam samo par fotografija. Odecu nisam ni stigla da fotkam, ali sam se nagledala divota :) Meni je ovo bila mozda i najbolja Moda do sada.Fotografije to (verovatno) ne dokazuju. super, hvala na slikama :)sve je bas mastovityo, a sandale su mi favorit
Kampokei Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 (edited) Letnje platnene šuze sa ovom metalnom foricom sa strane. Nisam siguran da li me više podseća na neki mini klima uređaj ili pak na zvučnike. Edited April 29, 2010 by Kampokei
Krotka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 (edited) Letnje platnene šuze Lepe šuze, ja pazarila 3 majce od kojih mi 2 ne odgovaraju , mrzelo me da probam svaku pojedinačno, pa ona koju sam probala jedino ispala dobra. Slika sledi, posle praznika...juche u secondhendu 4 t-shrt majice za 800dinBolje da sam i ja tako, moja jedna skuplja od tvoje 4 i još mi ne odgovaraju, kad sam lenja da probam, nego, kao, ošacovala Edited April 30, 2010 by Krotka
ivy Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 kazem ti,mrzim shoping...ali sam izabrala gomilu,oko 8,majica i sve sam prodala,jednu po jednu..preznojala se i nije mi bilo dobro..ali 4 bile ok..a i nemam para da kupim neshto shto mi neodgovara ...sekendhend je mama :)
Krotka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 ...sekendhend je mama :)Buvljak je keva :D , nego da ja tebi prodam svoje ? Šalim se samo je veličina u pitanju, nego mrzelo me da probam, a sad treba da idem na NBg, jbg A ridžovani su postali nemogući, malo se vozim prevozom, gotovo uopšte nikud i ne idem, jer živim u centru, danas 2x ista žena , a s njom neki debil , ono 100 kg, pearcing ispod usne. Valjda niko neće da im radi taj šinterski posao. Dobro ovo je više za HEJT topik, ali kao mali prilog...
assück Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 uplašen činjenicom da ovog klasičnog modela nije bilo neko vreme po army shopovima, a i vođen sopstvenim nestrpljenjem i nervozom koje ispoljavam u bilo kakvom šopingu (osim kad kupujem hranu), uzeo sam XL umesto L. rekla prodavačica da ne zna da li će skorije biti nove ture, ja se usrao da opet ne nestanu i sada imam par malo povelikih ovih lepotica. barem imam kaiš <_<
Pixie Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 barem imam kaiš <_<i ne samo to, možeš još opuštenije u šoping hrane.
Krotka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 barem imam kaiš <_< i ne samo to, možeš još opuštenije u šoping hrane. Mislis na ovaj deo, to je zgodno kad menjas kilazu, a sto se tice sopinga hrane, ja imam bermude sa tim, prvo sam maksimalno zatezala, pa onda malo po malo... sad jedva udjem. Hocu da kazem, oprezno s tim sopingom :D
assück Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 srećom, imam još fore. ovaj komad sam navukao bez otkopčavanja, direktno. dakle, kapiram da mogu sebi da priuštim barem još jedno 5 kila. :D
bus Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 OOoooooo, hvala ti Dizajnu!!! Hvala ti. Konačno se spasih bede većine ostalih držača za knjige. Sad konačno mogu da radim a da mi se knjiga ne zatvara ili da ne moram da je držim na kolenima dok kucam. The Easy Read book holder.
Malkmus Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Letnje platnene šuzesuper su. koja je to marka? mada, pretpostavljam da džaba pitam, jer mi se javlja da nisu nabavljive u beogradu.fala.
Alphons Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 e, gde imaju Duffs da se kupju u Begeu ? ove su baš kul, moram priznati.
Recommended Posts