Grunf Posted January 6 Posted January 6 On 4. 1. 2025. at 10:07, autsajder said: Koji model? Gledam i ja takvu zezalicu. Uopšte ne razmišljam o smart funkcijama, nego samo da mi pokazuje vrijeme i da mijenjam watchfaces, kereiram svoje.. Pa je jednog dana elegantno analogni crn, sa crnim kožnim kaišem, sutra za vožnju bajsa ima sportski plavi platneni strap i bijelu hrono osnovu sa plavim kazaljkama, pa ga dalje grafikujem u taktički digitalni stil sa nabuženom zelenom silikonskom narukvicom kada krenem u šumu.. Hoću igračku sa Aliekspresa Narukvica ima bez bezbroj, ali nisam siguran da ovo sa grafikama može ovako kako ja zamišljam, zna neko? Expand samo nemoj samsunga uzimati-moras da punis bateriju svaki dan, ili, u najboljem slucaju, svaki drugi. ako imas gejfon, obrati paznju da smart watch izbora nije android, jer ne da radi. i nemoj da se lozis na merenje pritiska koji neki nude, to nema veze sa zivotom.
Popular Post slepa živana Posted January 6 Popular Post Posted January 6 imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog poživi mađare 4 10 4
Valk Posted January 11 Posted January 11 On 6. 1. 2025. at 17:39, Mel said: U zdravlju da ga gazis. Expand Ovako se čestita mladi. 2 4
Fakundo Sava Posted January 11 Posted January 11 On 6. 1. 2025. at 17:18, slepa živana said: posle praznika mi stiže iz mužlje Expand Sviđala mi se jedna iz Mužlja Divna osoba i vesela kao tvoj tepih 1
Svemir Zeka Posted January 14 Posted January 14 Pre par dana na Šapićev vaučer uzela patike koje @kud u maglu Simovićuposebno voli
kud u maglu Simoviću Posted January 14 Posted January 14 On 14. 1. 2025. at 20:18, Svemir Zeka said: Pre par dana na Šapićev vaučer uzela patike koje @kud u maglu Simovićuposebno voli Expand samba 1
askeladden Posted January 14 Posted January 14 https://youtube.com/shorts/UkAxiR-G6KI?si=aq4vA0L89AGXQH-W uzeo za teretanu.Jeftin satic a sve radi.
Baldrick S. Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Kupio presmesnu stvar jer sam morao da je probam. Aeroband su "virtuelni" bubnjevi. U paketu dolaze 2 manje vise regularne bubnjarske palice, "centralna" jedinica, dve papucice - jedna je kontra cinela, druga bas bubanj, slusalice i gomila kablova. Sve radi na blootooth, ima 8 "zvuka" bubnjeva od kojih je default original "rock" settiing a sve radi autonomno, tako sto se papucice upale na dugme, palice, slusalice ubodu u centralnu jedinicu i kada se udara palicama po vazduhu dobija se pravi bubanj! (od delova su tu dobos, dva prelaza, indijaner, dve cinele i kontra cinela. Za divno cudo, radi sve kako treba. Nerviram macku vec 4 dana tako sto masem palicama u prazno i pritiskam nogama papucice a u stvari kroz slusalice cujem komplet onog sto sviram. Povezao sam telefon sa "bubnjevima" pa pustim neku stvar na spotifaju i sviram bubnjeve uz tu pesmu a sve cujem kroz slusalice. Povezao sam ih i na pojacalo, zvuce sasvim solidno - osim za moju komsinicu. Za pocetnike odlicna stvar za vezbu. Za ostale ne bas toliko jer se precesto desava da ako se ne nameste palice kako treba cinele budu negde gde bi trebalo da bude kontra cinela a kontra skroz levo iza pa je malo cudno da se svira. U svakom slucaju, da se poigram jos par dana pa ih vracam jer su oko 150 evra. Za mene kao nekog ko zna da drzi ritam i isprati jednostavnu pesmu je to previse. (zvucim kao reklama, bez namere da to i budem. Svakako nenormalan proizvod ) Reveal hidden contents Edited 13 hours ago by Baldrick S. 1
Recommended Posts