June 24, 201410 yr pičkolizac, karakterni kunilingus Zar u tom slučaju nije tačnije "pizdolizac"? ^_^
July 11, 201410 yr Постоје код нас презимена која означавају особе са специфичним обележјем. То су подругљива презимена.
July 11, 201410 yr Хм, имамо и комшијски топић са значећим презименима, а овде су само погрде... Тамо смо се намерно уздржали од оваквих презимена (којих има још... нпр Кишпрдилов, Мунижаба, Мутикаша) јер је поставка да та презимена (и имена, на другом суседном топићу) има да постоје и као засебне именице и придеви. Чак испочетка нисмо пуштали оне где се именица и презиме разликују по нагласку, а после је и то ушло али озвездичено. Антологије су сложене код мене на сајту... Имена која значе ...а и презимена те изгрдити га на пасја кола па ти види шта где имаш да додаш.
July 11, 201410 yr kako li nam je samo promaklo nedojeban/a (upravo sam sada, kad sam spustila slušalicu, jednoj takvoj ispsovala sve po pacejahovom spisku. zamislite: zovem činovnicu, prepoznam joj glas, a ona mi kaže da tražena osoba nije trenutno u kancelariji. naizmenično od jarosti skačem do plafona, a onda trupkam nožicama u mestu).
July 11, 201410 yr kako li nam je samo promaklo nedojeban/a Убачено, благодарим на прилогу. Види да ли одговара опис. (upravo sam sada, kad sam spustila slušalicu, jednoj takvoj ispsovala sve po pacejahovom spisku. zamislite: zovem činovnicu, prepoznam joj glas, a ona mi kaže da tražena osoba nije trenutno u kancelariji. naizmenično od jarosti skačem do plafona, a onda trupkam nožicama u mestu). "Госпођо, немојте ми се изасирати, анализатор гласа у мом телефону вас је препознао, паметан је то телефон". А онда тим телефоном пратити пад температуре код ње.
August 30, 201410 yr za domaćina, kad svrati u aprilu :P . odem da vidim ima li džaftare i vidim da uz džimriju stoji alkos? treba: cicija. poz