Аврам Гојић Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 (edited) +1 ni pripadnici africkih plemena verovatno ne bi imali slobodu da piju kafu u sheratonu u tradicionalnim suknjicama od lisca, pa to niko ne bi zvao rasna diskriminacija. ovo mi vise lici na klasni problem, ovako obucena zena pristo izgleda kao neko ko je previse siromasan da bi tu boravio, i ako ne narusava neki odredjen dress code prosto ne ide uz imidz hotela da mu se takvi tu smucaju. ne razumem zašto ti ne liči na ono što je očigledno (da je nisu pustili zato što je Romkinja), no dobro. ne znam koliki je mentalni napor potreban da uveriš sebe da žena sa slike izgleda previše siromašno za salu za doručak fakin Šeratona. Edited March 27, 2014 by Грешни Василије
fonTelefon Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Verujem da je tu potreban čitav tim. Kad se iscrpe, stave ih u sanatorijum i doteraju vagonom novu grupu mučenika. Gresni Vaso napisao sam mnogo bolji. Devet slova koje ne razumes?
fonTelefon Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 ne razumem zašto ti ne liči na ono što je očigledno (da je nisu pustili zato što je Romkinja), no dobro. ne znam koliki je mentalni napor potreban da uveriš sebe da žena sa slike izgleda previše siromašno za salu za doručak fakin Šeratona. Ali ne i za predvorije?
Leia Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 ne razumem zašto ti ne liči na ono što je očigledno (da je nisu pustili zato što je Romkinja), no dobro. ne znam koliki je mentalni napor potreban da uveriš sebe da žena sa slike izgleda previše siromašno za salu za doručak fakin Šeratona. ali po cemu se uopste tako nedvosmisleno iz njenog izgleda i outfita vidi da je romkinja? izgleda kao bilo koji random siromasni emigrant iz istocne evrope, mogla bi komotno da prodaje sir na kalenicu. i uopste nisam ni rekla da je to filter koji ja primenjujem, ali da se moze sresti kod kojekakvih izbacivaca, sefova sale, itd itd. zanimljivo da se tako ne ophode na primer prema arapima koji bez problema setaju u svojim etno haljinama, a sumnjam da je u pitanju selektivna podrska diverzitetu.
Lezilebovich Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 ne razumem zašto ti ne liči na ono što je očigledno (da je nisu pustili zato što je Romkinja), no dobro. ne znam koliki je mentalni napor potreban da uveriš sebe da žena sa slike izgleda previše siromašno za salu za doručak fakin Šeratona. to kao onaj najveći fail od svih failova, kada su Opri rekli da izađe iz nekog butika u Švajcarskoj jer sigurno nema dovoljno para za njihove aljine :D
Аврам Гојић Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 to kao onaj najveći fail od svih failova, kada su Opri rekli da izađe iz nekog butika u Švajcarskoj jer sigurno nema dovoljno para za njihove aljine :D A, ne, navodno joj je prodavačica rekla da neka tašna nije za nju jer je preskupa (Oprina verzija), dok prodavačica tvrdi da je samo rekla "to je ista torba kao ova moja, samo mnogo skuplja, možete da vidite i jedne i druge". Sklon sam da verujem da je histerična Opra tog dana imala ćeif da se iživljava na prodavačici, pa joj je napakovala rasizam.
radisa Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 to kao onaj najveći fail od svih failova, kada su Opri rekli da izađe iz nekog butika u Švajcarskoj jer sigurno nema dovoljno para za njihove aljine :D Zar nije to bila priča i za Barbaru Becker (Borisova bivša žena)?
Leia Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) A, ne, navodno joj je prodavačica rekla da neka tašna nije za nju jer je preskupa (Oprina verzija), dok prodavačica tvrdi da je samo rekla "to je ista torba kao ova moja, samo mnogo skuplja, možete da vidite i jedne i druge". Sklon sam da verujem da je histerična Opra tog dana imala ćeif da se iživljava na prodavačici, pa joj je napakovala rasizam. vaso vidi se da ne shoppingujes po ekskluzivnim buticima, al verujem da si gledao onaj film sa dzulijom roberts. e. snobizam (sine..sta ono bese:) , i uopste procena ljudi po izgledu uglavnom se srece kod onih koji su isfrustrirani svojim statusom, bas boli uvo nekog kome nista ne fali da se izivljava na prodavacicama Edited March 27, 2014 by Leia
gagorder Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Platio bih da gledam kako nešto izlažete kada biste obećali da ćete doći ovako, svega mi: lukić je branio tezu na sorboni u šumadijskoj nošnji. tema je bila obavezna snaga pravne norme. godina 1939.
garcia Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 kao neko ko je nosio nošnju za vreme nastupa folklorne trupe, mogu reći da je sranje i da je deda sigurno skičao od sreće kad je iz klašnjenjih čakšira upao u pantalone od štofa.
Turnbull Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 (edited) Sad će da se javi FotTelefon da ti objasni da nemaš pojma kako je to biti ti i da on u stvari bolje zna kako je biti ti, jer je mnogo više puta bio ti, nego ti sam. Edited March 27, 2014 by Turnbull
Agni Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Sad će da se javi FotTelefon da ti objasni da nemaš pojma kako je to biti ti i da on u stvari bolje zna kako je biti ti, jer je mnogo više puta bio ti, nego ti sam. Ne sprdaj se sa eminentnim knjizevnikom.
renne Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Sad će da se javi FotTelefon da ti objasni da nemaš pojma kako je to biti ti i da on u stvari bolje zna kako je biti ti, jer je mnogo više puta bio ti, nego ti sam. On je bio više puta svako od nas od nas samih
Recommended Posts