Jump to content
IGNORED

Da li podržavate humano preseljenje Roma izvan gradskih sredina?

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

word.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

129

• Hella

113

• Indy

71

• Turnbull

66

Posted

ne razumem. zašto ne bi pustili?

Posted (edited)

sta li si ti zamislila... nosila je ovo:

21844bc7.jpg

edit: sto je beside the point, ali ipak, pomaze u zamisljanju situacije.

Edited by betty
Posted

ne razumem. zašto ne bi pustili?

Ne znam, men e nikad ne puste kad nabacim opančiće, maramu i zlatne toke.

@betty Nisam ništa zamišljala, stavila njeno ime u google, i izbacuje je u tom izdanju uvek, evt sa ili bez marame.

Posted (edited)

i zašto bi zabranili ovako obučenoj osobi da udje?

Edited by Грешни Василије
Posted

i zašto bi zabranili ovako obučenoj osobi da udje?

Rekoh ne znam, samo sam primetila koincidenciju da kad ja krenem na konferenciju u malo tradicionalnijem izdanju imam problema da uđem. Nije samo srpski kostim, isti problem imala je i koleginica iz Mađarske kad je krenula u nekoj svojoj starinskoj odeždi.

Posted

neko ide na konferencije obučen u tradicionalnu nošnju?  :huh:

Posted

Što da ne, mene čudi da više ljudi to ne radi. To je ipak prilika ne samo da se ide na predavanja i networkinguje, nego i upozna sa kulturama jako puno drugih zemalja. A i nismo svi asimilovani.

Posted

Rekoh ne znam, samo sam primetila koincidenciju da kad ja krenem na konferenciju u malo tradicionalnijem izdanju imam problema da uđem. Nije samo srpski kostim, isti problem imala je i koleginica iz Mađarske kad je krenula u nekoj svojoj starinskoj odeždi.

gde imas problem da udjes? ovde se radi o sali za dorucak u hotelu u kom je zena odsela.

Posted (edited)

Što da ne, mene čudi da više ljudi to ne radi. To je ipak prilika ne samo da se ide na predavanja i networkinguje, nego i upozna sa kulturama jako puno drugih zemalja. A i nismo svi asimilovani.

na koju foru ćeš se upoznati sa nečijom kulturom ako je obučen onako kako se bukvalno niko ne oblači u njegovoj zemlji? ono, to je dobar ice breaker, ai opanci ne reprezentuju više ništa u ovoj zemlji

Edited by Грешни Василије
Posted

kažeš da niste svi asimilovani kao da se ti i van konferencija u svakodnevnom životu šetkaš u narodnoj nošnji, sa sve opankama

Posted

najveći hit je to što je i odsela tu da bi upravo pričala o diskriminaciji Roma