betty Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Swedish hotel denies breakfast to Roma guest krasno
Dagmar Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Swedish hotel denies breakfast to Roma guest krasno Dok bi nekog u srpskom tradicionalnom kostimu u opancima pustili zasigurno, no questions asked.
betty Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 (edited) sta li si ti zamislila... nosila je ovo: edit: sto je beside the point, ali ipak, pomaze u zamisljanju situacije. Edited March 26, 2014 by betty
Dagmar Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 ne razumem. zašto ne bi pustili? Ne znam, men e nikad ne puste kad nabacim opančiće, maramu i zlatne toke. @betty Nisam ništa zamišljala, stavila njeno ime u google, i izbacuje je u tom izdanju uvek, evt sa ili bez marame.
Аврам Гојић Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 (edited) i zašto bi zabranili ovako obučenoj osobi da udje? Edited March 26, 2014 by Грешни Василије
Dagmar Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 i zašto bi zabranili ovako obučenoj osobi da udje? Rekoh ne znam, samo sam primetila koincidenciju da kad ja krenem na konferenciju u malo tradicionalnijem izdanju imam problema da uđem. Nije samo srpski kostim, isti problem imala je i koleginica iz Mađarske kad je krenula u nekoj svojoj starinskoj odeždi.
MancMellow Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 neko ide na konferencije obučen u tradicionalnu nošnju?
Dagmar Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Što da ne, mene čudi da više ljudi to ne radi. To je ipak prilika ne samo da se ide na predavanja i networkinguje, nego i upozna sa kulturama jako puno drugih zemalja. A i nismo svi asimilovani.
betty Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Rekoh ne znam, samo sam primetila koincidenciju da kad ja krenem na konferenciju u malo tradicionalnijem izdanju imam problema da uđem. Nije samo srpski kostim, isti problem imala je i koleginica iz Mađarske kad je krenula u nekoj svojoj starinskoj odeždi. gde imas problem da udjes? ovde se radi o sali za dorucak u hotelu u kom je zena odsela.
Аврам Гојић Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 (edited) Što da ne, mene čudi da više ljudi to ne radi. To je ipak prilika ne samo da se ide na predavanja i networkinguje, nego i upozna sa kulturama jako puno drugih zemalja. A i nismo svi asimilovani. na koju foru ćeš se upoznati sa nečijom kulturom ako je obučen onako kako se bukvalno niko ne oblači u njegovoj zemlji? ono, to je dobar ice breaker, ai opanci ne reprezentuju više ništa u ovoj zemlji Edited March 26, 2014 by Грешни Василије
belch Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 kažeš da niste svi asimilovani kao da se ti i van konferencija u svakodnevnom životu šetkaš u narodnoj nošnji, sa sve opankama
Lezilebovich Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 najveći hit je to što je i odsela tu da bi upravo pričala o diskriminaciji Roma
Recommended Posts