Anonymous Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Na Dedinju i Senjaku se ne bi tako ponasali.Naravno da ne bi, oni organizuju ovakve stvari.
Mr.Mxyzptlk Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 au leb ti jebemhttp://www.srbijanskiglas.in.rs/index.php/novosti/world/item/1252-sg-1252
fragand Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 cini se da se ponavljamdno ispod dna najveceg je
pacey defender Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 au leb ti jebemhttp://www.srbijansk...em/1252-sg-1252 imenom i prezimenom. jebote.
Lezilebovich Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 nemojte da joj gledate fejsbuk ako su vam zivci mili
Lezilebovich Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 (edited) izvol'te Edited November 29, 2013 by Lezilebovich
svashtabezneshto Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Ni ja je na nalazim, mozda je ubila profil zbog navale normalnih ljudi koji su osetili potrebu da joj objasne neke stvari?
Radoye Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Kako "odneprocitati" nesto sto si upravo procitao, jer je toliko ogavno da se posle citanja osecas kontaminirano? Ovo linkovano odozgo je 100% destilat nepatvorenog zla.
FERNOUX H Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 (edited) "Mi se nadamo da će ovaj potpuno neopravdan protest, kome ne vidim svrhu, biti okončan. Mi smo juče razgovarali sa predstavnicima sva tri mesta, jer tu nisu bili samo meštani Vračevića, tu je bilo i ljudi iz Bogovađe i ljudi iz meni nepoznatih razloga, iz Lazarevca i drugih mesta, koji ne vidim kako su pogođeni time što su azilanti u Vračevićima. Nakon razgovora s njima ispalo je da smo praktičo uzalud došli jer oni su imali jasan stav da ne žele da nešto što je najnormalnije organizovano, da se dešava", kazao je Cucić.Cenim da će im se uskoro priključiti navijači iz Beograda.Toliko o motivima, juče sam napisao da bi panduracija trebalo da ih rastera, a danas mislim da malo napalma ne bi škodilo.Ti ljudi koji su tu "iz njemu nepoznatih razloga" su verovatno neonacisti iz Bg ili nekog drugog grada koji obično u ovom broju ljudi čine barem jedan veći deo. Ne vidim zašto bi očekivao navijače - mislim, da su protesti za Kosovo u pitanju razumeo bih - ali ne vidim zašto bi se na rasističkom protestu protiv azilanata u Vračevićima ili Lazarevcu očekivali navijači. Pre bih očekivao Dveri, onu prof. sa Filološkog ili Đilasa.(Ne želim da negiram ili prikrivam da u Sr postoji rast malograđanskog rasizma, samo da ukažem na to, ma kakve da su namere ljudi koji to govore, sva priča o "nasilju" i "nedostatku empatije" do te mere depolitizuje ovakve događaje i njihove uzroke da će se u jednom trenutku doći do zaključka da je rasističko nasilje isto kao i npr. spaljivanje trafike ili razbijanje izloga.) Edited November 29, 2013 by FERNOUX H
yolo Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 ja i dalje ne razumem koju empatiju i humanost ocekujete od ljudi koji i samo nikada nisu bili predmet iste. to nije visi pojam koji covek stice genetski, rodjenjem nego dolazi iz nekakvog delovanja kolektiva kome pripada koji opstaje i razvija se zahvaljuci njima i slicnim osobinama. to je osobina drustvenog bica a ne zivotinje.
Lezilebovich Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 niko od tih ljudi ne ocekuje da odnesu hleb, vodu, cebe i kajmak tim nesrecnicima.samo da ih puste da prezive.
Indy Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 ja i dalje ne razumem koju empatiju i humanost ocekujete od ljudi koji i samo nikada nisu bili predmet iste. to nije visi pojam koji covek stice genetski, rodjenjem nego dolazi iz nekakvog delovanja kolektiva kome pripada koji opstaje i razvija se zahvaljuci njima i slicnim osobinama. to je osobina drustvenog bica a ne zivotinje.Nisu oni svi rodjeni posle 1990.
pacey defender Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 ja i dalje ne razumem koju empatiju i humanost ocekujete od ljudi koji i samo nikada nisu bili predmet iste. to nije visi pojam koji covek stice genetski, rodjenjem nego dolazi iz nekakvog delovanja kolektiva kome pripada koji opstaje i razvija se zahvaljuci njima i slicnim osobinama. to je osobina drustvenog bica a ne zivotinje.Na osnovu kojih argumenata gradiš tezu da ti ljudi "nikada nisu bili predmet empatije i humanosti"?odnosno, šta te obrenovčane i banjokoviljčane izdvaja od drugih ljudi u Srbiji?
yolo Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Na osnovu kojih argumenata gradiš tezu da ti ljudi "nikada nisu bili predmet empatije i humanosti"?odnosno, šta te obrenovčane i banjokoviljčane izdvaja od drugih ljudi u Srbiji?pa upravo o tome pisem i sve vreme mislim da pisem o onom najociglednijem, nista.
Recommended Posts