Anonymous Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Beograd -- Trazioci azila iz Bogovađe biće smešteni u privremene centre u Sjenici i Tutinu, rekao je za B92 državni sekretar MUP-a Vladimir Božović.Reklo bi se da je ekipa sa barikada pobedila. Nadam se da će ti nesrećnici biti bolje primljeni u Sjenici i Tutinu.
Roger Sanchez Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Reklo bi se da je ekipa sa barikada pobedila. Nadam se da će ti nesrećnici biti bolje primljeni u Sjenici i Tutinu.Ta su mjesta odabrana, pretpostavljam, vodeći se popisom stanovništva i domaćinstava u Srbiji 2011?
Prospero Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Ugljanin predložio, 110% je verski/bratski element vodeći konj u zaprezi.
yolo Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 u deliblatskoj pescari postoji lep, renoviran i cist omladinski centar, koji je jos pre 5-6 nedelja bio pust, nigde zive duse.najblize selo je 5-6km odatle, nema opasnosti za lokalce. verovatno neki mudrijas u drzavnoj upravi misli da je previse sredjeno i cisto za sirijce i avganistance. jebem vam mater.
Prospero Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Od 2008/9. imamo puno praznih kasarni. Kad kažem praznih mislim da imaju nešto po skladištima i neke leve straže i vojnike na prijavnicama ali se ne koriste, a za ovo vreme se mogla bar 1 za sitne pare osposobiti da prima te ljude. Pominjao sam valjevsku "Kadinjaču" (bila prazna 2008), čuo sam za još neke (Sm. Palanka, Užice).edit: ah, da, jebem vam mater.
tazza Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Za Srbiju je sve to jos novo, i mislim da bi pomoglo ako bi se mediji ukljucili da objasne ko su ti ljudi i kako su zavrsili u Srbiji - kad bi naprimer, umesto da ih intervjuisu samo o trenutnim teskocama, novinari objavili par njihovih zivotnih prica i putestestvija, to bi pomoglo da se javnost lakse identifikuje sa njima. mogu da ih nađu ovde http://www.apc-cza.org/sr-YU/apc-cza-publikacije.html u 2 publikacije "azilnih priča".
katodik Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Meni krivo zbog komete. Voleo bih da gledam kako bagra na barikadama reaguje na impending doom sa nebesa.
Muwan Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 (edited) cenim da ste i ti i tony adams pohitali da se raselite sa vracara u velikocrljenski dolce vita. oh wait....Jebiga, ponestalo mi strpljenja i razumevanja za sirote gedže koji su inače najbolji ljudi na svetu ali upropastiše ih zli političari pa sad moraju nekom da se osvete. Pošto političarima ne smeju ništa, onda idu okolo kao jebeni sentineli iz Matrixa i skeniraju gde ima neko slab i nezaštićen da im plati za sve što im je elita uradila. Svet je prepun mesta u poredjenju sa kojima Veliki Crljeni predstavljaju mondensko letovalište, pa se nacizam ipak nije zapatio medju narodom koji tamo živi. Nemam više sluha za njihove izgovore i pravdanja neopevano bednih svinjarija koje prave iz dana u dan. Tebe i mene je država Srbija zajebala podjednako kao i njih, pa ako ti i ja nismo postali šugava nacistička djubrad već kao odrasli ljudi odgovaramo za svoje postupke, onda to treba da važi i za njih.Edit: da ne zaboravim novogodišnju čestitku Vladi Republike Srbije - jebite si mater onu mentolsku koja vas je naučila da svakom zlu tercirate, da svako ludilo zalivate i da nikada, ali baš nikada ne uradite ispravnu stvar. Edited November 28, 2013 by beowl
Agni Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 (edited) mogu da ih nađu ovde http://www.apc-cza.o...ublikacije.html u 2 publikacije "azilnih priča".E, to! Ima ih bas potresnih. Kontra glasina da se radi o islamistima i teroristima, trebalo bi objaviti price Avganistanaca koji su pobegli od Talibana naprimer. Jos kada bi kod nas bilo novina koje bi to objavile... Edited November 28, 2013 by Radagast
Prospero Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 ...Nemam više sluha za njihove izgovore i pravdanja neopevano bednih svinjarija koje prave iz dana u dan. Tebe i mene je država Srbija zajebala podjednako kao i njih, pa ako ti i ja nismo postali šugava nacistička djubrad već kao odrasli ljudi odgovaramo za svoje postupke, onda to treba da važi i za njih....+ sve
Anonymous Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 "Mi se nadamo da će ovaj potpuno neopravdan protest, kome ne vidim svrhu, biti okončan. Mi smo juče razgovarali sa predstavnicima sva tri mesta, jer tu nisu bili samo meštani Vračevića, tu je bilo i ljudi iz Bogovađe i ljudi iz meni nepoznatih razloga, iz Lazarevca i drugih mesta, koji ne vidim kako su pogođeni time što su azilanti u Vračevićima. Nakon razgovora s njima ispalo je da smo praktičo uzalud došli jer oni su imali jasan stav da ne žele da nešto što je najnormalnije organizovano, da se dešava", kazao je Cucić. Cenim da će im se uskoro priključiti navijači iz Beograda.Toliko o motivima, juče sam napisao da bi panduracija trebalo da ih rastera, a danas mislim da malo napalma ne bi škodilo.
Аврам Гојић Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Samo sam cekao da se pojave Lazarevcani.
yolo Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 inace je regularni obrok na delikatesnom ponedeljku 100din
Recommended Posts