Jump to content
IGNORED

Da li podržavate humano preseljenje Roma izvan gradskih sredina?

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

129

• Hella

113

• Indy

71

• Turnbull

66

Posted

brkić objasnio. :fantom:

Zvanični politički zahtevi iz EU (tj. iz Londona) su tako naložili da se Cigani iz raznih zemalja EU deportuju i smeštaju u Srbiju pod programom inkluzije (uključivanja u srpsku zajednicu). Tako je veliki broj Cigana (tačan broj je nepoznat javnosti) iz zemalja EU deportovan u Srbiju, koja je onda morala da im izda lične karte i pasoše (što je nazvano readmisijom) čime su oni postali državljani Srbije, iako nisu postojali dokazi da su to ikada bili. Za Srbe izbegle iz Krajine i Bosne ova procedura je bila mnogo komplikovanija. Inkluzija tako podrazumeva da se ciganska deca školuju o trošku države Srbije, ne samo u osnovnom obrazovanju, već da im se omogući i visoko obrazovanje (naravno opet na teret budžeta Srbije koja je već pred bankrotom), te da se ni na koji način ne smeju odvajati od ostale dece.http://www.magazin-t...06&br=297&cl=22
Posted

Drzim fige Srbiji da joj teret visokog obrazovanja ciganske dece u buducnosti bude ogroman.

Posted

Ovaj deo rula

Dok se Srbima (ali i mnogim drugim većinskim narodima u Evropi) nameću evropski zakoni po kojima ne smeju da biju svoju decu, da ih slikaju golišave (jer je to znak pedofijije), ne smeju da maloletnike teraju da rade, ne smeju da podviknu ili ošamare ženu (jer je to zlostavljanje u porodici i mizoginija) , ne smeju psa da šetaju bez povodca i bez sertifikata o vakcinaciji i sl., Cigani , pardon Romi, sve to mogu jer je sve navedeno tako duboko ukorenjeno u njihovu kulturu i njihov moral i rituale, da im je zakone gedža (ne -Roma) veoma teško nametnuti. Pedofilija je kod Roma opšte poznata etnička karakteristika, a ćerke i sinove mogu da udaju i prodaju čim navrše 12 godina.
Srbima se namece da ne smeju da samaraju zene jer je to tzv mizoginija, a CiganipardonRomi sve to mogu jer im je ukorenjeno i kulturu i moral.Znaci Srbi bi isto da podvikuju i samaraju zene, ali su picke pa se plase evropskih nametnutih zakona, a Romi koji bi isto tako da podvikuju i samaraju zene nisu picke i zabole ih za evropske nametnute zakone, i zato je njihova kultura fuj.Ova kad te pohvali , samo da se ubijes.
Posted

Gadna... a gadno i propagirati mlacenje zena, sta mislis koliko ovakav clanak prija mnogom Srbinu koji svakodnevno prebija suprugu?

Posted
Iako je Ciganska mafija nadaleko poznata u svetu (po svojoj žestinu i surovosti je odmah iza najmoćnije jevrejske) .
meni je u moru gluposti ova najjaca :D
Posted
http://www.ivonazivkovic.net/mislim da smo već pominjali taj kvalitetan komad budale.
To sto je ona budala je njen problem, ali delovi citiranog teksta spadaju u govor mrznje, za koji bi neko trebalo da je tuzi.
Posted (edited)
Nastup Pilerovih izazvao politički skandal u Austriji!24sata.rs - 11. 11. 2013.12:27h Komentari (6)Pobednici prve sezone šoua “Ja imam talenat“, Pilerovi, osvojili su drugo mesto u austrijskom TV šouu “Velika šansa“. Njihov nastup je pokušao da osujeti jedan član žirija.Trio Pilerovi, Darko, Danijel i Sandra, osvojili su drugo mesto u austrijskom šouu “Velika šansa“. Ipak, veliku prašinu oko njihovog nastupa, kao i drugog mesta, podigle su izjave pojedinih članova žirija. Javnost je bila zgrožena komentarima da je Austrija već integrisala dosta stranaca, a najburnije reakcije je izazvalo nazivanje muzike koju Pilerovi sviraju ciganskom muzikom. U neumesnim komentarima prednjačio je Peter Rap, novinar, zabavljač i voditelj.Liberalne političke strukture su se složile da je ovakav govor na nacionalnoj televiziji, posebno na kanalu ORF 1, nedopustiv. Posebno je reagovao Marko Šrojder, predsednik frakcije zelenih u Saveznom veću (gornji dom austrijskog parlamenta, a njegova funkcija je zapravo ono što mi zovemo šef poslaničkog kluba), pozivajući ljude da glasaju za Pilerove preko svog Fejsbuk profila.- Posle ludila Petera Rapa, solidarišimo se zbog Pilerovih! Svi kao jedan! Ali stvarno - napisao je političar na svom profilu, a sa njim je u velikom broju komentara slaganje izrazilo mnogo ljudi.Pilerovi su 2012. godine pobedili u prvoj sezoni “Ja imam talenat“. Nagradu od 100.000 evra su iskoristili da se školuju u Beču i da kupe stan u Beogradu. Pre “Talenta“, ljudima su bili zanimljivi kao trio koji je svirao u Knez Mihailovoj.U spomenutom šouu "Velika šansa" pobedio je Tomas David koji je pevao svoju sopstvenu kompoziciju "Able", a inače je po zanimanju socijalni radnik. Njemu je prvo mesto donelo i nagradu od 100.000 evra.http://www.pulsonlin...ndal-u-austriji
Edited by Hella
Posted
These heartbreaking pictures show the squalid conditions that thousands of Roma children are forced to call home in the city of Kosice, Slovakia.The city, the largest in eastern Slovakia, received £51million when it was named the European Capital of Culture 2013 alongside Marseille, France. The money is to be invested into the city's infrastructure, creative industries and tourism.However, in the suburb of Lunik IX around 8,000 Slovakian Roma, most of them children, live in squalor in one of the world's worst slums.

article-2486333-1922084300000578-334_964x635.jpg

The mayor of two Romanian villages has claimed that up to half of their residents will move to the UK when restrictions are lifted in January.Koller Gabriel-Adrian said he believed ‘50 per cent’ of the 1,100 people in poverty-stricken Berini and Uliuc could travel to Britain in search of higher salaries – and the generous welfare system – in the New Year.Many have already moved to France, Italy and Spain, but the mayor said the UK would soon become a more attractive destination, with ‘better conditions’, when the borders are relaxed.article-0-19395A3100000578-712_634x396.jpg

sudeći po komentarima, ne izgleda mi da su englezi oduševljeni najavljenom januarskom plimom multikulturalizma. :fantom:
British cities could be hit by rioting because of an influx of Roma migrants, David Blunkett has warned.The former Home Secretary said ‘frictions’ with local people could lead racial tensions to ‘explode’ in a repeat of the riots that rocked Northern towns in the summer of 2001.Mr Blunkett called on Roma migrants from Slovakia to ‘change their culture’ because their dumping of rubbish and refusal to send their children to school had caused ‘understandable tensions’ with residents in his home city of Sheffield.Sheffield citizens have already set up street patrols to combat anti-social behaviour by the Roma. Britain is home to more than 200,000 Roma migrants, most of them from Eastern Europe.‘If everything exploded, if things went wrong, the community would obviously be devastated,’ Mr Blunkett said.‘We saw this is Bradford, Burnley and Oldham all those years ago when I first became Home Secretary. If things implode it’s not outside here that cops it, it’s the community.’

Posted

Betmen je car. Ova mala pored njega izgleda netipično, ja bih to preispitao.

Posted (edited)

vest u kuriruhttp://www.kurir-inf...-clanak-1083373i par komentara citalaca a vecina komentara su u tom duhu

petar panJaoj,Srbijo....on nevin kao francuska sobarica,pa ga policajac prebio iz čista mira?! Ovu instituciju ljudskih prava maksimalno zloupotrebljavaju,jer sledeći korak će biti da uzima azil u Austriji,jer su mu narušena već pomenuta prava obzirom da u tamo nekoj zemlji,na brdovitom Balkanu žive "Baba Roge"! Ne Preporučujem (0)Preporučujem (11) 2 Odgovoriavatar.png 13.11.2013. u 08:20 tatkoPa ako ti uvek presedne dolazak u Srbiju ti onda ostani tamo u Austriji! Došao ovde da glumi mangupa pa sad ispao nevinašce,jadan!!! serbianboypre bih rekao da si bio veoma bahat i vredjao policajca a zatim si se pozivao na nekakvu diskriminaciju i rasizam, a da te pitamo kako si dobio boravisne papire u Austriji, da nije ono sto ste se javno zalili na Austrijskoj televiziji kako vas Srbi ugrozavaju, nedaju vam nikakva prava u Srbiji i dobili ste azil?! ajde da sad drzava proveri kako si dobio boravisnu vizu, sta imas od nepokretnosti u Srbiji i to predoci Austrijskoj ambasadi a onda da Austrija po hitnom postupku oduzmu boravisnu vizu i proteraju! dosta nam je ovih koji misle da su uhvatili boga za m... ako su dobili azil i boravisnu dozvolu u inostranstvu pa mogu da se istrisaju na svakoga pa cak i na organe reda i mira! u Austriji bi jos gore prosao da si vredjao tako policajca! MarkoU mojoj skoli cistacica romske nacionalnosti ukrala duks od deteta a onda se vadila dajete mi otkaz jer sam Ciganka.....
ma ne, nema u srbiji rasizma prema romima :fantom: Edited by Pontijak