Thursday at 14:001 day -4 na kraju trecepre minut i po bilo -11, pavle dva istrcavanja sa kraja na kraj za 2x 2+1ali je ujedno napravio 4ti faul, a i gacic ima 4 licnebice jebenotreba nam neka trojkaajmo cure Edited Thursday at 14:041 day by pbg12345
Thursday at 14:031 day 2 minutes ago, pbg12345 said:-4 na kraju trecepre minut i po bilo -11, pavle dva istrcavanja sa kraja na kraj za 2x 2+1 iali je ujedno napravio 4ti faul, a i gacic ima 4 licnebice jebenotreba nam neka trojkaajmo cureTrebalo mi je par sekundi da skapiram
Thursday at 14:051 day 1 minute ago, Milošica said:Trebalo mi je par sekundi da skapiram volim ih ko da su devojcice :p
Thursday at 14:101 day pavle ozbiljno domioniramusickiima neverovatno glupe potezene znam sto ga ne menja malina
Thursday at 14:131 day auuu, kako su se lepo razigraliod kraja trece deluju puni samopouzdanjaa sut za 3 je bas krenuo, nije cura, al ko mari 29:11 za poslednjih 6 minuta Edited Thursday at 14:141 day by pbg12345
Thursday at 14:231 day za 29 minuta smo ubacili 39 minuta, a onda za 10 jos 37 :)bravo za malinu i momkenije da se ocekivalo polufinale u ovom sastavuzasluzio je malina ovojos ne idemo na izrael koji je izgubio od italije, a uz grke su bili ponajbolji na turniru do saditalijani su definitivno pobedivi
Thursday at 14:251 day Ima li sta bolje od kosarke u 3 popodne radnim danom i to na YT bez potrebe za trazenjem coravih strimova. Moar, moar!
Thursday at 17:081 day Na +11 za Španiju i minut do kraja treće, kradu nam loptu i 2 na 1 završavaju pokušajem alley oopa nama u ruke, iz tranzicije Nikolić 2+1 velikodušno od sudija zbog novog pravila o gatheru i 5pt swing koji preokreće meč totalno.E da, sledeći napad Nikolić opet iz tranzicije 2+1 posle čistog trokoraka Edited Thursday at 17:101 day by theanswer
Thursday at 17:191 day 3 hours ago, pbg12345 said:pavle ozbiljno domioniramusickiima neverovatno glupe potezene znam sto ga ne menja malinaNikolić ne da tati svom loptu
Thursday at 17:451 day opa, sad vidim da je grcka najbolja ekipa do sad ispla od francuza, koje smo mi dobili u grupiposto je i izrael izgubio od italije, ispala du dva najveca favorita, nama se otvara da idemo mozda i do zlataako slovenci dobiju litvaniju, mada gube vec 10ak razlike, u polufinalu bi bile tri ekipe iz nase grupe Edited Thursday at 17:451 day by pbg12345