Jump to content
IGNORED

mladje kategorije

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
On 11. 10. 2024. at 0:16, pbg12345 said:

sloboda uzice poslednji ucesnik jedinstvene juniorske lige

za mene neocekivano dobili joker u barazu

Joker tu imao bukvalno slovima i brojem 3 juniora i sve ostalo kadeti.Prosto vise klub ne zanimaju mladje kategorije,posebno od ulaska u abu 2

Posted
1 hour ago, Milošica said:

Možda su roboti.

Pa s obzirom da se Sibiju roditelj vodi kao nn lice... 

• +1 1
  • Haha 1
  • 2 weeks later...
Posted

ako nekog zanima u toku je derbi juniorske lige

cacak 94 - partizan

u hali vise gledalaca nego kad fmp igra aba ligu

posle prve cetvrtine 23:14 

Posted

Svideo mi se mali Danilović danas. I sviđa mi se što je Šekularcu dato da igra malo više sa loptom u rukama. Duže vreme mi se sviđa kako Bojan radi. Da su mu prošle godine dali da vodi juniore ne bi se obrukali onako. 

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Zna li neko kako se zove igrac sa brojem 13 u ekipi Vrsca??? Igra na petici a dribla loptu kao plejmejker, izgleda doosta zanimljivo.

Edited by Micko8
  • 3 weeks later...
Posted

koji su po vama najveci talenti bez obzira na godiste za mene 3 su se odvojila

1.Ilija Glodjovic pg (2013) znam rano je ali decko se igra sa generacijom godina dana starijom i igrao je protiv 3 godina starijom znaci 2010 jos i sa najboljim sto srbija ima u 2010 sa crvenom zvezdom i izgledao odlicno

2. Nikola Kusturica sg 198 cm (2009) njega stavljam drugog a ne treceg jer mislim da ima malo vise potencijala od treceg duge ruke moze biti odlican defanzivac atlecizam velike sake i ako razvije telo dobro moze da bude zver

3. Nikola Karalic sf 202 cm (2008) pravo nisko krilo duge ruke visoki kukovi odlican defanzivac lici na kirilenka i ako on popuni telo bi ce dobar

ostali su malo nize po meni ali to su

Vukasin Velimirovic g/f (2010)

Pavle Gavrilovic 192 cm (2011)

Matija Lukic g/f 200 cm (2009)

Posted (edited)

Ispod 2005og godista. Kostic,Dimitrijevic,Srzentic,Bosnjakovic,Dimitrijevic,Stanojevic,Backo,Stojkovic,Marjanovic,Nedeljkovic,Karalic,Pavlovic,Bikic,Bosiljcic itd. Ove iz 2009og i nize moram da vidim na intenacionalnoj sceni u duelima sa  vrsnjacima iz celog sveta  a pravi uvid u njihove mogucnostoi ce biti  period kada dobace  do juniorskog uzrasta.

Edited by Micko8
Posted

Veceras u 19-30

Fmp Partizan juniori

Posted (edited)

Dobio FMP ali Partizan ne igra ligu u najjacem sastavu, ni oni ni  Mega. Oni ce igrati sa najjacim sastavima kada podju zavrsni turniru pretpostravljam. Inace Partizan je napravio kvalitetan kompleks Megi u mladjim kategorijama. Prosle sezone su ih odvalili u svim selekcijama osim juniora, juniori Partizana su dobili Megu na evroliginom kvalifikacionom turniru tu nisu mogli da nastupaju igraci rodjeni 2005 godine. Ove sedmice su kadeti Partizana neocekivano lako dobili kadete Mege na njihovom teremu.

Edited by Micko8