Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

• Replies 6.5k
  • Views 498.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Kako su ovi Francuzi uspeli da do ove utakmice budu tim s najmanje primljenih poena u grupi poprilična je misterija.

Seksi Zagorac  :naughty:

Ne da nam se da izgubimo nesto ovde pre cetvrtfinala, ovi Francuzi se izgleda nisu mucili s nekakvim taktikama i slicnim kerefekama protiv nas. 

Edited by Calavera

Odlicna ova zona Francuza, sutiramo kao na treningu.

meni sve vrijeme turnira izgledamo zreli da nas neko iznenadi u cetvrtfinalu

pa verovatno idemo na sabonisa

kako on igra na turniru? ja sam samo nase gledao i to ne redovno.

Kako su ovi Francuzi uspeli da do ove utakmice budu tim s najmanje primljenih poena u grupi poprilična je misterija.

gledao sam ih već nekoliko puta: oni će ubaciti svojih 55-60 poena, a pobednik zavisi od toga hoće li protivnik ubaciti manje ili više od toga. u prošlim utakmicama su makar dobro branili reket i terali spolja, sad su već pogubljeni skroz. ne znam ko ih spojio ovakve, ekstremno netalentovana ekipa, čak su im i ovi belci spolja u funkciji rebića, prebace (uglavnom) preko pola i onda nišani centra da mu spustiš na post. ogavno... makar kad im ne ide. jedini igrač sa malo šmeka im je luvavu, a ni on nije bog zna šta.

Edited by Malvo

gledao sam ih već nekoliko puta: oni će ubaciti svojih 55-60 poena, a pobednik zavisi od toga hoće li protivnik ubaciti manje ili više od toga. u prošlim utakmicama su makar dobro branili reket i terali spolja, sad su već pogubljeni skroz. ne znam ko ih spojio ovakve, ekstremno netalentovana ekipa, čak su im i ovi belci spolja u funkciji rebića, prebace (uglavnom) preko pola i onda nišani centra da mu spustiš na post. ogavno... makar kad im ne ide. jedini igrač sa malo šmeka im je luvavu, a ni on nije bog zna šta.

Teraju i sad spolja ali dosta slabo brane perimetar a mi nemamo bas toliko lose sutere spolja da bismo bas toliko promasivali.

Uzgred, dosta sam kritikovao Zagorca ranije zbog glupe i neodgovorne igre, red je da ga pohvalim za ovo odlicno poluvreme.

mislio sam na to da su do sada odlično kontrolisali skok i reket, a danas smo ih nadskakali prilično, evo sad baš vidim da imamo 24 skoka, od toga 10 ofanzivnih, a oni sve skupa cirka 15.

Đoko Šalić je jebeni car. Diže ruku tražeći loptu na niskom postu a onda se u trenutku dodavanja izmakne na drugu stranu.

Ova nasa petorka koja sada igra je smehotresna.

djoko ce da umre na terenu

djoko ce da umre na terenu

Igra Đoka Šalića je moj Igmanski marš: mučno u pizdu materinu, ali bez posledica po konačni ishod.