Wilde Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Kako su ovi Francuzi uspeli da do ove utakmice budu tim s najmanje primljenih poena u grupi poprilična je misterija.
Calavera Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) Seksi Zagorac Ne da nam se da izgubimo nesto ovde pre cetvrtfinala, ovi Francuzi se izgleda nisu mucili s nekakvim taktikama i slicnim kerefekama protiv nas. Edited July 15, 2015 by Calavera
harper lee Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Odlicna ova zona Francuza, sutiramo kao na treningu.
Timmi Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 meni sve vrijeme turnira izgledamo zreli da nas neko iznenadi u cetvrtfinalu
Timmi Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 kako on igra na turniru? ja sam samo nase gledao i to ne redovno.
Malvo Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 (edited) Kako su ovi Francuzi uspeli da do ove utakmice budu tim s najmanje primljenih poena u grupi poprilična je misterija. gledao sam ih već nekoliko puta: oni će ubaciti svojih 55-60 poena, a pobednik zavisi od toga hoće li protivnik ubaciti manje ili više od toga. u prošlim utakmicama su makar dobro branili reket i terali spolja, sad su već pogubljeni skroz. ne znam ko ih spojio ovakve, ekstremno netalentovana ekipa, čak su im i ovi belci spolja u funkciji rebića, prebace (uglavnom) preko pola i onda nišani centra da mu spustiš na post. ogavno... makar kad im ne ide. jedini igrač sa malo šmeka im je luvavu, a ni on nije bog zna šta. Edited July 15, 2015 by Malvo
harper lee Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 gledao sam ih već nekoliko puta: oni će ubaciti svojih 55-60 poena, a pobednik zavisi od toga hoće li protivnik ubaciti manje ili više od toga. u prošlim utakmicama su makar dobro branili reket i terali spolja, sad su već pogubljeni skroz. ne znam ko ih spojio ovakve, ekstremno netalentovana ekipa, čak su im i ovi belci spolja u funkciji rebića, prebace (uglavnom) preko pola i onda nišani centra da mu spustiš na post. ogavno... makar kad im ne ide. jedini igrač sa malo šmeka im je luvavu, a ni on nije bog zna šta. Teraju i sad spolja ali dosta slabo brane perimetar a mi nemamo bas toliko lose sutere spolja da bismo bas toliko promasivali.
harper lee Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Uzgred, dosta sam kritikovao Zagorca ranije zbog glupe i neodgovorne igre, red je da ga pohvalim za ovo odlicno poluvreme.
Malvo Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 mislio sam na to da su do sada odlično kontrolisali skok i reket, a danas smo ih nadskakali prilično, evo sad baš vidim da imamo 24 skoka, od toga 10 ofanzivnih, a oni sve skupa cirka 15.
Wilde Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Đoko Šalić je jebeni car. Diže ruku tražeći loptu na niskom postu a onda se u trenutku dodavanja izmakne na drugu stranu.
Wilde Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 djoko ce da umre na terenu Igra Đoka Šalića je moj Igmanski marš: mučno u pizdu materinu, ali bez posledica po konačni ishod.
Recommended Posts