July 15, 20159 yr Kako su ovi Francuzi uspeli da do ove utakmice budu tim s najmanje primljenih poena u grupi poprilična je misterija.
July 15, 20159 yr Seksi Zagorac Ne da nam se da izgubimo nesto ovde pre cetvrtfinala, ovi Francuzi se izgleda nisu mucili s nekakvim taktikama i slicnim kerefekama protiv nas. Edited July 15, 20159 yr by Calavera
July 15, 20159 yr On 15. 7. 2015. at 17:22, Wilde said: Kako su ovi Francuzi uspeli da do ove utakmice budu tim s najmanje primljenih poena u grupi poprilična je misterija. gledao sam ih već nekoliko puta: oni će ubaciti svojih 55-60 poena, a pobednik zavisi od toga hoće li protivnik ubaciti manje ili više od toga. u prošlim utakmicama su makar dobro branili reket i terali spolja, sad su već pogubljeni skroz. ne znam ko ih spojio ovakve, ekstremno netalentovana ekipa, čak su im i ovi belci spolja u funkciji rebića, prebace (uglavnom) preko pola i onda nišani centra da mu spustiš na post. ogavno... makar kad im ne ide. jedini igrač sa malo šmeka im je luvavu, a ni on nije bog zna šta. Edited July 15, 20159 yr by Malvo
July 15, 20159 yr On 15. 7. 2015. at 17:35, Malvo said: gledao sam ih već nekoliko puta: oni će ubaciti svojih 55-60 poena, a pobednik zavisi od toga hoće li protivnik ubaciti manje ili više od toga. u prošlim utakmicama su makar dobro branili reket i terali spolja, sad su već pogubljeni skroz. ne znam ko ih spojio ovakve, ekstremno netalentovana ekipa, čak su im i ovi belci spolja u funkciji rebića, prebace (uglavnom) preko pola i onda nišani centra da mu spustiš na post. ogavno... makar kad im ne ide. jedini igrač sa malo šmeka im je luvavu, a ni on nije bog zna šta. Teraju i sad spolja ali dosta slabo brane perimetar a mi nemamo bas toliko lose sutere spolja da bismo bas toliko promasivali.
July 15, 20159 yr Uzgred, dosta sam kritikovao Zagorca ranije zbog glupe i neodgovorne igre, red je da ga pohvalim za ovo odlicno poluvreme.
July 15, 20159 yr mislio sam na to da su do sada odlično kontrolisali skok i reket, a danas smo ih nadskakali prilično, evo sad baš vidim da imamo 24 skoka, od toga 10 ofanzivnih, a oni sve skupa cirka 15.
July 15, 20159 yr Đoko Šalić je jebeni car. Diže ruku tražeći loptu na niskom postu a onda se u trenutku dodavanja izmakne na drugu stranu.
July 15, 20159 yr On 15. 7. 2015. at 18:20, Joe D said: djoko ce da umre na terenu Igra Đoka Šalića je moj Igmanski marš: mučno u pizdu materinu, ali bez posledica po konačni ishod.