Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

• Replies 6.5k
  • Views 493.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Kako su ovi Francuzi uspeli da do ove utakmice budu tim s najmanje primljenih poena u grupi poprilična je misterija.

Seksi Zagorac  :naughty:

Ne da nam se da izgubimo nesto ovde pre cetvrtfinala, ovi Francuzi se izgleda nisu mucili s nekakvim taktikama i slicnim kerefekama protiv nas. 

Edited by Calavera

Odlicna ova zona Francuza, sutiramo kao na treningu.

meni sve vrijeme turnira izgledamo zreli da nas neko iznenadi u cetvrtfinalu

pa verovatno idemo na sabonisa

kako on igra na turniru? ja sam samo nase gledao i to ne redovno.

On 15. 7. 2015. at 17:22, Wilde said:

Kako su ovi Francuzi uspeli da do ove utakmice budu tim s najmanje primljenih poena u grupi poprilična je misterija.

gledao sam ih već nekoliko puta: oni će ubaciti svojih 55-60 poena, a pobednik zavisi od toga hoće li protivnik ubaciti manje ili više od toga. u prošlim utakmicama su makar dobro branili reket i terali spolja, sad su već pogubljeni skroz. ne znam ko ih spojio ovakve, ekstremno netalentovana ekipa, čak su im i ovi belci spolja u funkciji rebića, prebace (uglavnom) preko pola i onda nišani centra da mu spustiš na post. ogavno... makar kad im ne ide. jedini igrač sa malo šmeka im je luvavu, a ni on nije bog zna šta.

Edited by Malvo

On 15. 7. 2015. at 17:35, Malvo said:

gledao sam ih već nekoliko puta: oni će ubaciti svojih 55-60 poena, a pobednik zavisi od toga hoće li protivnik ubaciti manje ili više od toga. u prošlim utakmicama su makar dobro branili reket i terali spolja, sad su već pogubljeni skroz. ne znam ko ih spojio ovakve, ekstremno netalentovana ekipa, čak su im i ovi belci spolja u funkciji rebića, prebace (uglavnom) preko pola i onda nišani centra da mu spustiš na post. ogavno... makar kad im ne ide. jedini igrač sa malo šmeka im je luvavu, a ni on nije bog zna šta.

Teraju i sad spolja ali dosta slabo brane perimetar a mi nemamo bas toliko lose sutere spolja da bismo bas toliko promasivali.

Uzgred, dosta sam kritikovao Zagorca ranije zbog glupe i neodgovorne igre, red je da ga pohvalim za ovo odlicno poluvreme.

mislio sam na to da su do sada odlično kontrolisali skok i reket, a danas smo ih nadskakali prilično, evo sad baš vidim da imamo 24 skoka, od toga 10 ofanzivnih, a oni sve skupa cirka 15.

Đoko Šalić je jebeni car. Diže ruku tražeći loptu na niskom postu a onda se u trenutku dodavanja izmakne na drugu stranu.

Ova nasa petorka koja sada igra je smehotresna.

djoko ce da umre na terenu

On 15. 7. 2015. at 18:20, Joe D said:

djoko ce da umre na terenu

Igra Đoka Šalića je moj Igmanski marš: mučno u pizdu materinu, ali bez posledica po konačni ishod.