July 14, 20159 yr Da mi je blize onaj belgijski navijac sa vuvuzelom da mu je nabijem u dupe. +zilion
July 14, 20159 yr Ko je ovaj Dusko Savanovic sto je sad mentuo bacanja? Davidovac. Izvukosmo se nekako.
July 14, 20159 yr Interesantno je da mi bukvalno nista ne igramo u reket celo ovo prvenstvo. Nije da imamo neke centre ali ova dva momka koji su danas cuvali Tejica zajedno nemaju kila koliko on sam.
July 14, 20159 yr Od Tejica se ocekuje da bude dominantan ( ovde na forumu barem ), a ne postoji ni jedna akcija za njega. Ne postoji ni jedna akcija generalno, al barem ovi sto prangijaju za 3 dobiju neke izradjene suteve. Tejic stoji na liniji FT, onda se izvuce na 3 kao da je stretch 4, jure sut za 3, a on ako se iscima da skoci po neki otpadak u napadu, to je to.
July 14, 20159 yr Tejic stoji na liniji FT, onda se izvuce na 3 kao da je stretch 4, a sta je inace tejic, centar?
July 14, 20159 yr On jos i ima drskosti, ali cesto u kombinaciji sa gluposcu...Ima malo one Milicicevstine koja nikako ne ide sa kosarkom
July 15, 20159 yr a sta je inace tejic, centar? Poenta je da bi trebao da igra mnogo blize reketu kada je onoliko fizicki dominantniji
July 15, 20159 yr Imao je on sasvim dovoljno lopte na low postu u ovih nekoliko utakmica sto sam gledao, decko ne ume. Ni jednom nije resio kako treba.
July 15, 20159 yr Ima potpuno nerazvijen footwork. Jedino sto zna nogama da uradi je pravolijinski dvokorak. Morace mnoogo da radi na tome.
July 15, 20159 yr francuzi verovatno ciglare i u selekciji do 11 godina, ko da čistu trojku, da mu odu ukršteni. a i selektor im neki čudan čovek, ne traži to dok mu se ekipa raspada, a onda jedan posle 50 sekundi u drugoj četvrtini. ovi jadni ne znaju gde biju, da li je izmena, tajmaut, da li igraju zonu, čoveka... komedija Edited July 15, 20159 yr by Malvo
July 15, 20159 yr Mogu da čujem kako Zagorcu puca srce svaku put kad je prinuđen da doda nekome. Davidovac za svoje godine igra vrlo pametno i u napadu i u odbrani.