Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Ova devetka sa kosicom pravi majmuna od Tejica.

• Replies 6.5k
  • Views 490k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

tejara ima bolji procenat za tri nego sa bacanja.

Tejara dvadeseti put sutira bacanja na prvenstvu, svih dvadeset puta pogadja 1 od 2 :D

Problem u napadu je jasan, ali odbrana ne deluje nikako. Italija nam razbija spoljnu liniju i moraju da skupljaju.

Problem u napadu je jasan, ali odbrana ne deluje nikako. Italija nam razbija spoljnu liniju i moraju da skupljaju.

Pa kad Zagorcu jos nisu u klubu objasnili da se kosarka igra i u odbrani. Ispada stalno kao iz voza.

sutiramo bacanja kao zabari trojke :isuse:

Bekovi nam promasuju cetiri bacanja zaredom. Sjajno.

Vidim ja da ce Davidovac pre svih ovih drugih da napravi ekstra karijeru, decko je ubedljivo najinteligentniji kosarkas u ovom timu.

Reba nas izvadio sa dve trojke i asistencijom na kraju poluvremena.

ukljucih se na minut, kad ono rebic pisa po sirotinji

Gde ste sada hejteri!

ukljucih se na minut, kad ono rebic pisa po sirotinji

Ostani ukljucen, sve sto je pre toga uradio je bilo za plakati. :lolol:

Rebić je užasno bezmud, mogao bi da igra mnogo bolje kad bi bio agresivniji u napadu. Izvukosmo se na kraju, ali generalno loše igramo, naročito kad ne uspemo oda otvorimo kontru. I Tejićeva nebitnost na terenu u ovoj konkurenciji mi je misterija.

Jaramaz dao zicer - pobedjujemo. Tejica epski boli kurac za utakmicu.

dva zaredom, mozda stvarno i dobijemo :)