July 10, 20159 yr Davidovac je bas kvalitetan jack of all trades, rado bih ga gledao u prvom timu sledece sezone. Zagorac se muci sa sutem za sada na prvenstvu, valjda se malo popravi kad bude trebalo. Edited July 10, 20159 yr by Calavera
July 10, 20159 yr Nisam gledao prvu četvrtinu, iz ove perspektive mi nije jasno kako smo je izgubili sa 6 razlike. Ovo što sam gledao imam utisak da Zagorac i Tejić mogu da daju koš kad god hoće.
July 10, 20159 yr mnogo loša košarka, bar ono što sam gledao. elementarne stvari se ne rade dobro, 3 na 1 kontru kad vidim da se završi oduševim se. jako tanko. pričam za košarku na prvenstvu generalno. Edited July 10, 20159 yr by theanswer
July 11, 20159 yr Ovo tejic, daidovac odmaraju jer smo sigurno prvi? Sta to uradi guduric? 4 sekunde pre kraja cetvrtine prodade loptu i otvori kontru 2 na 0 za kos u poslednjoj sekundi.
July 11, 20159 yr Jaramaz. Zamalo izgubi loptu a onda iz ocaja ubaci trojku sa 8 metara za kraj poluvremena. Izgleda se ozbiljno banci u Italiji. I mi i Grci igramo kao posle teskog mamurluka.
July 11, 20159 yr Zagorac mi sve vise i vise ide na kurac a i Djokic sto mu vec jednom ne podvikne. edit: Upravo mu drzi vakelu. Edited July 11, 20159 yr by harper
July 11, 20159 yr Zagorac se ponaša kao goat, koji je došao da ostane u formi. Nisam imao taj utisak u toku sezone, ali na osnovu ovog prvenstva, Gudurić deluje kao veći prospekt.