Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

navijam za francusku, rutinski :fantom:

izgubili smo od amerikanaca na univerzijadi pola kosa. imali smo dva napda za pobedu.

kanzas igra za amere?

• Replies 6.5k
  • Views 490.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

• Author

da

fala danseru

da li ce neko da ucutka ovo iritantno deriste?

Nisam oduševljen, naročito Tejićem i Zagorcem koji bi kao trebalo da dominiraju ovde.

kako da budes odusevljen kad igramo egal sa ekipom koja sutira 25% iz igre

Da Djokić nije klupirao Tejića, pitanje je da li bi ovo izvukli.

Nemamo pleja, sto bi bio ozbiljan problem da prvenstvo nije ovako slabasnog kvaliteta.

kanzas igra za amere?

+ Nic Moore

buza i bosanci dobiše italijane. nije baš da je buza sam igrao ali je jedini iole ozbiljan igrač na parketu. aj da kažem lakić je imao par zakucavanja i neku trojku u zadnjoj što je bilo baš lepo za videti

Edited by theanswer

Salic ne deluje kao kosarkas.

Ne znam šta se s njim desilo, ništa nije napredovao, ne ume ljudski da se okrene pod košem.

Gudra prangija ko blesav.

Jes da su samo Bugari, ali malac objasnjava. On mora biti u 12 ove sezone, nema opravdanja vise...