Zavrzan Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 na memorijalnom turniru "Haris Brkic" klinac iz Bosne Adi Alikadic postigao 97 poena ukupno na 2 utakmice (54 proti Borca i 43 protiv Partizana)
Garnirung Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Svi mečevi sa U19 na Fibinom kanalu https://www.youtube.com/playlist?list=PLCXERy73Oiz-nmGvJZFrQX43LFWAkzfW0 Prvi meč sa Dominikancima Peno, Aranitović, Marinković, Ostojić, Djoković R., Stojanović, Djoković I., Lazarević, Simanić, Glišić, Vučetić, Miladinović
Кристофер Лумумбо Posted June 26, 2015 Author Posted June 26, 2015 http://www.draftexpress.com/article/Shocker-Dragan-Bender-Unlikely-To-Play-at-the-U19-World-Championship-5139/ kakvo sranje
Garnirung Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Ako su pametni, rešiće to kao Zlatko Vujović svojevremeno, jedna noga - jedna brend patika, druga - drugi
Kanzas siti zez Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Na turniru u Istanbulu nasa U20 repka pobedila Tursku 95-61 Ребић 15 (2 ск, 4 ас), Гудурић 4 (5 ск, 2 ас), Ракићевић 4 (5 ск, 2 ас), Апић 15 (5 ас), Бабовић 5, Јарамаз 5 (4 ск, 4 ас), Вељковић 5, Бурсаћ 9, Капалновић 6 (8 ск, 3 ас), Шалић 2, Тејић 17 (5 ск), Давидовац 8 (4 ск)
kobni zelaya Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Tu nam fale samo Jokić i Ristić? (Znam da je Zagorac u ekipi, samo nije igrao ovu tekmu).
Kanzas siti zez Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Tu nam fale samo Jokić i Ristić? (Znam da je Zagorac u ekipi, samo nije igrao ovu tekmu). da dobra je ta generacija rodjenih 1995. Mislim da ce iz nje izaci dosta igraca koji ce igrati evropska takmicenja, samo je pitanje koliko od njih ce postati top klasa. Jokic, Zagorac, Tejic su skoro sigurni clanovi repke sledecih 15 godina. Nadam se i Ristic. A mozda jos neki poput Gudurica i Salica dodju na taj nivo
Кристофер Лумумбо Posted June 27, 2015 Author Posted June 27, 2015 kako glisic lagano zavrsava pored ovh dominikancerosa, niski su svi.
kobni zelaya Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Gledao sam samo poslednjih pet minuta, vidim da smo jedva dobili. Ko je dobro igrao?
freakns Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 da dobra je ta generacija rodjenih 1995. Mislim da ce iz nje izaci dosta igraca koji ce igrati evropska takmicenja, samo je pitanje koliko od njih ce postati top klasa. Jokic, Zagorac, Tejic su skoro sigurni clanovi repke sledecih 15 godina. Nadam se i Ristic. A mozda jos neki poput Gudurica i Salica dodju na taj nivo nisu oni jos sigurni nizasta... ti momci su vec 20 godina(Saric je prosle godine imao 20, a dominirao je... Hezonja je njihova generacija... ), i dok su Zagorac i Jokic pokazali napredak, Tejic, Ristic i Rebic su imali vrlo upitne sezone. Ristic nije skoro ni igrao u Arizoni, kao i Tejic u Zvezdi koji je pokazao da zna da bude prljav i da ce da se pobije ako treba, ali od kosarke nisam bas puno video... najvise mi se zapravao dopao Rebic, koji je igrao od sjaja do ocaja, samo sto Radonjic nije imao vremena da ga istrpi, jbg. mislim da bi mu bolje bilo da je proveo sezonu negde gde bi igrao, vidi se da decko ima slifa ali da mu fali rutina. Salic slican njima, samo sto se nije jos videlo ni da li ima talenta... tj ili ga nema ili ga vesto krije. ono sto je dobro, to je da ima puno materijala, pa ce neko sigurno isplivati...
pbg12345 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 los su primer hezonja i saric. oni su vidjeni da u tom narednom periodu o kom govorite budu najbolji evropski igraci. zvezde nba timova.
hepek Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Poceo duel sa domacim Grcima na juniorskom SP-u. Evo ko hoce:
Recommended Posts