Joe D Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 pa kad su ekipe bulja i zvezda ce da nakanta sve po 40 razlike
pacey defender Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 (edited) pa gde si bio?! bio sam na partizanu i gledao drugo poluvreme zvezde. zvezdu sam propustio a na partizanu sam u početku bio blizu zorana stevanovića kog sigurno nisi mogao da omašiš. kasnije gore na balkonu, ali baš na ulazu, jbg, mimoišli smo se. sutra propuštam. u nedelju se isto igra? e, da, roditelji su posebna sorta. na meginoj utakmici je sa te strane ka sudijama doletelo par stvari. ovaj morao da ode do zapisničkog stola da prijavi. Edited February 27, 2015 by pacey defender
stoutspectacledbold-head Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Gledao malo sinoc kadetski internacionalni turnir u Beckereku http://www.basketball-cup-zrenjanin.tk/indexSR.html#!/page_SPLASH.U staroj hali prvo poluvreme Proleter - Stella Azzurra i onda u novoj hali drugo pol. Real - Partizan.Kod Proletera ima jedan bas fin klinjo, koji je, posto im imena ne znadem, sifrovan kao broj 4 ( na dresu ).Pristojne visine malac, vizljast, solidno krakat, odlicna kontrola lopte, fin izbacaj, par trojki sunuo i sve jedna bejase usla kao kap, ne gubi se u odbrani...Bas onako vredan klinjo u oba pravca, a pri tom bas ima i skila. Naravno, nije moglo proteci bez igranja zone.Pred kraj prve cetvrtine, domaci trener je " povukao nogu ", tako da je zabar morao da mu momentalno odgovori na isti nacin. U zabara jedan smesan, omalen, u odbrani fingira agresivnost, mlatara rukama i zuji svuda, ali je simpa lik, mogao bi biti nekakav specijalac, jer ima fin sut i, pri tome, izrazito visok luk cini pri izbacaju, a brz mu je izbacaj, tesko da bi ga neko mogao na'vatati na blokadu. Partizan je bolno mediokritetski.Real je fizicki premocan, ali najvise mi se dopao vretenasti ( nagadjam Venecuela/Peru ) klinjo, lebdi nad parketom.Ovaj nas mali ( Zrenjaninac ) Dino meni je pljunuti ( levoruki ) Velickovic.Trener Reala je neki picopevac, covek bi rekao da je, maksimalno, 10 godina stariji od ekipe mu. Danas, a sve se igra u novoj hali, od pola 2 krece mec za 7 mesto, potom, jelte, za 5.U pola cetiri je za broncu ( Barsa - Partizan, isao bih da malo posnimam Spance, ali kada se samo setim Partizana od sinoc... ), a u sedam je finale Real - Novi Sad ( Sports World ).Izmedju bronce i finala bice sutiranja trica i, potom, zakucavanja. Sinoc je bilo bas dosta raje, pa su se setali iz jedne u drugu halu, sa poluvremena na poluvreme. :D Danas bi u finalu trebalo biti Ivane Spanovic ( kao da je bitno zasto ), te Zareta Cabarkape ( promoteri, jelte ).
theanswer Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Taj Dino bi trebao za Barsu igrati, tako mi nešto u glavi? Ili sam se ja sjebao pa je u Realu?
stoutspectacledbold-head Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Taj Dino bi trebao za Barsu igrati, tako mi nešto u glavi? Ili sam se ja sjebao pa je u Realu? Bio je tamo ( ako sam valjano upucen ), ali je menjao boje. :D
stoutspectacledbold-head Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Danas, a sve se igra u novoj hali, od pola 2 krece mec za 7 mesto, potom, jelte, za 5.U pola cetiri je za broncu ( Barsa - Partizan, isao bih da malo posnimam Spance, ali kada se samo setim Partizana od sinoc... ), a u sedam je finale Real - Novi Sad ( Sports World ).Izmedju bronce i finala bice sutiranja trica i, potom, zakucavanja. Sinoc je bilo bas dosta raje, pa su se setali iz jedne u drugu halu, sa poluvremena na poluvreme. :D Danas bi u finalu trebalo biti Ivane Spanovic ( kao da je bitno zasto ), te Zareta Cabarkape ( promoteri, jelte ). Zajeb'o satnicu, od pola 12 je program za danas.
Кристофер Лумумбо Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 na sk 3 za pola sata pocinje hoop summit tekma.
stoutspectacledbold-head Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Sve je lakse uz kss-live.com! Broj cetiri iz Proletera je Rajanovic klinjo, bas dobar. Broj 17 iz Reala je Mekkarti Santos ( Brazilac?; uglavnom, od svih klinja, najvise mi se dopao ). Kada sam provalio da ima nasih ( " sa ovih prostora " ) i u Barsi, morao sam otici videti ih, uprkos cinjenici da su igrali protivu onakvoga Partizana.Ovaj Marjanovic je fizicki odlican i izrazito zajeban na ulaz, obaska sto je imao par finih kucanja.Sut mu je klimav u smislu " moze da prodje, a i ne mora ", tako da mu je namestanje ruke najneophodnije, a madafaka stav vec ima.Zizic mi je skroz bezveze.Partizan isto kao i jucer protivu Reala.Zapravo, lazem, bili su danas jos i slabiji. Finale video samo prvi deo, bilo mi krivo sto moram ici na poluvremenu, ali sada vidim, statisticki, da je Real rutinski dobio, mada, sve pohvale klincima iz Sports World-a ( inace, fizicki apsolutno inferiorni spram rivala ) - muski su igrali pp, jasno je bilo da nemaju sta da traze u napadu, osim da sibaju za tri, sto su, jelte, i cinili, ali su i pogadjali, tako da su imali svega minus jedan posle pp-a.Kovacevic je ispogadjao svasta nesto.Pohvale i treneru im, vrlo su mu, kosarkaski, pismeni malci, i nikakvih zona nije bilo. Dino ce biti ozbiljan evroligaski igrac, a za " preko bare " rekao bih da ce mu vazda faliti atleticizma.Za pohvalu je sto brzine u nogama ima, sto me uvek pomalo iznenadjivalo, kada ga covek vidi onako tetkasto gradjenog.Igra spolja, ali ce zasigurno, uz koji jos cenat, biti ozbiljna seniroska evroligaska cetvorka.Mutica i Jovicica nisam pohvatao, ne bodu oci, kao ni, recimo, ovi nasi zabari Nikolic i Djakovic. U zakucavanjima spektakularan je bio kljinjo iz Stelle, pokidao ih je sve! Citava organizacija vrlo pristojna, jedino su preterali kada je rec o broju klinaca koji su ucestvovali u trojkama i zakucavanjima, tako da se i raja pomalo bila smorila duzinom trajanja, a i sami klinci koji su ucestvovali i, uopste, finalni mec je bio zakazan za 19h, a poceo je sat kasnije. Upoznao Damira Radoncica, Dinovog caleta, koji je i idejni tvorac glede organizacija turnira.Odmah se vidi da je covek svetska faca - toliko normalan, pristupacan, u svakom trenutku na usluzi... Uglavnom, po njegovim recima, organizacija turnira i za sledecu godinu je zasigurna, a njegov cilj svakako jeste da turnir bude tradicionalni.Ova premijerna organizacija turnira zasluzuje gro pohvala. Ivane nije bilo ( ili makar je ja nisam usnimio ).
bradilko Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 zizic je rodjen 11. aprila 2000. mladji od ovih bar po godinu. od ovog radoncica godinu i dva meseca. u tom uzrastu velike su to razlike. od septembra je porastao 5 cm i sad ima valda 209 cm.
Recommended Posts