Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Kidamo odbranu. Sad samo da se ne raspadnemo u trećoj četvrtini, možda imamo neke šanse.

• Replies 6.5k
  • Views 491.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

kakva steta sto penu nije prosao onaj magic johnson pass u tranziciji, malo je falilo

Moraće kad tad da ga odmori par minuta, a onda smo najebali. U ovog Ćirkovića nešto nemam poverenja.

teško ćemo izdržati u ovom ritmu do kraja,ali bilo bi lepo da nas ne unakaze preterano,da to bude neka pristojna razlika :D

na njihov postavljen napad igramo sjajnu odbranu,ima dosta preuzimanja spolja,dobro smo ih pročitali i dobro kontrolišemo skok mada su ovi njihovi atletski freakovi za naše

Edited by theanswer

Vanja Marinkovic i Miladinovic imaju 0/13 kombinovano

Dobro, nije moralo da bude baš dvaes razlike, na kraju smo se malo izglupirali, ali dobro smo se držali.

dajte stream za nase U17

vodimo vs Spanije 3 razlike, poslednja cetvrtina je!

Mislio sam kad je opalio spanac trojku da ce nam se vratiti za seniorsko u Turskoj, zasluzena medalja

8:8 posle prve četvrtine, to davno nisam video...

a dobro, klincima je prvo veliko takmicenje, treba vremena da se malo opuste.

Tako je, već je 21 : 10, bravo.

Cepaju nasa deca u 2/4, vec je 37:21, jos 2.min. Kakva serija :)

6 igraca dalo izmedju 4 i 7 poena.

Ko bitan igra u tom uzrastu?