Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Imaš na balkansportu, potrebna je registracija (besplatna), a potok izuva kalitetom.

vanredno kvalitetan stream...nasi deluju nekako smuseno i impresionirano znacajem utakmice

• Replies 6.5k
  • Views 491.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Samo da se otvore trojke, za sada pet promašaja od pet šuteva ...

predugo drzi vucetica u igri

Ala ih Bucan sjecka sa ovim izmjenama cim naprave gresku. Nije ni cudo da tako nervozno igraju

• Author

nasa go to akcija je post up za lazarevica koji to nece moci da radi na seniorkom nivou. da napada licem, da sutira, mora on mnogo toga da popravi da bi mogao da bude igrac.

nasa go to akcija je post up za lazarevica koji to nece moci da radi na seniorkom nivou. 

vise sanse dajem njemu da ima respektabilnu post igru nego vuceticu.

turci bas do jaja ekipa

Turci mnogo dobri,mislio sam da ih je samo išlo protiv Hrvata,da neće sve da ubace protiv nas,ali su nas školovali dobro danas od prvog do zadnjeg minuta.

Je li cemu Simanic Borisa? Ko je jos kvalitetan iz te u16 vrste? 

glisic se povredio i propusta svetsko. ne pise na sajtu koja je povreda, nadam se da ce da ga oprave za u16 pa da uriniramo po konkurentima.

• Author

glisic se povredio i propusta svetsko. ne pise na sajtu koja je povreda, nadam se da ce da ga oprave za u16 pa da uriniramo po konkurentima.

e do kurca

jel gleda neko ovde svetsko. sutra protiv gaucosa

Užasni smo. Ma i preko toga.

kakav hrkljus, sve ti jebem. 

Na prvu loptu mi se čini da bi ove trebalo da deremo 10,15 razlike lagano. Ali...

Koliko je loš ovaj Peno

Skoro kao idiot koji radi prenos

Edit 2. Prenosio u Mitrovici sledeću konju iz Dubaija

Edit 3. Dal je teoretski moguće da Peno ima ovakvu slobodu u igri a igra katastrofalno na obe strane terena

Edited by theanswer

Da li je ovo naš selektor pokušao da izvede igrača nad kojim je načinjen faul na 10sek do kraja i plus 3 za nas,da neko drugi šutira penale umesto njega? 

Ni Argentinac nije mnogo bolji što traži 2 za 1 da igraju u četvrtoj četvrtini na minus 2