Joe D Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 I ja bih rekao da je celavi malo limitiran, mada ovaj Ugurlu kog unistava ceo mec vec ima minute u prvom timu Fenera, pa nisam pametan.
harper lee Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Lepo igraju ova deca ovo malo sto sam gledao. Brzo, efikasno, bez mnogo cinculiranja, brza tranzicija, fine rotacije, lepo ih pusta ovaj trener da trce i da se igraju. Meni je ovaj Peno napunio oko, samo jos malo sut da dotera. Odlican court vision za tako mladog klinca, onaj pas preko celog terena pred kraj utakmice je bas onako Teo style.
kobni zelaya Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 U stvari sad vidim na sajtu prvenstva da je manji Đoković 191, što je sasvim ok za pleja. Peno je prošlu protiv Grčke sam rešio sa deset poena za poslednjih tri minuta.
Jose Raul Capablanca Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 U stvari sad vidim na sajtu prvenstva da je manji Đoković 191, što je sasvim ok za pleja. To mi je jako sumnjivo, na terenu deluje kao Filip Čović. A generacija je zanimljiva, niko se ne izdvaja posebno, a igraju neku za nas dosta netipičnu košarku. Dosta su niski, a opet dobri u skoku iz kog se otvara ogroman broj kontra napada. Peno posebno dominira pasovima u tranziciji...
Joe D Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 vidjao sam ga po jagodini, nema bas 191, ali nije ni filip covic. da ne pricam da je kao gradjen kao hulk u odnosu na ficka.
Moća Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Ika je oko 182 jak kao bik i brz. Nadam se da ce napraviti kakvu takvu karijeru.
Jose Raul Capablanca Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 (edited) Pitao sam njegovog saigrača, kaže 184 i da gotovo nijedna visina nije ispravna... Danas od 3:15 četvrtfinale sa Litvanijom, tačnije sa Domantasom Sabonisom koji maltene igra sam. Edited August 1, 2014 by Jose Raul Capablanca
Кристофер Лумумбо Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 deremo ove litvanske pizde, bucan ce na kraju da osvoji prvenstvo :D
Joe D Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 ma kakvi, hrvati osvajadu, a ovi litvanci veze nemaju. mi gubimo sutra od grka.
Кристофер Лумумбо Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 ma kakvi, hrvati osvajadu, a ovi litvanci veze nemaju. mi gubimo sutra od grka. jebemo ih u finalu
Joe D Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 govna na fibinom sajtu traze pare da se gleda prenos. serem im se usta.
theanswer Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 uefa je za njih nula. po boxu đokovići ubijaju grke 17 od 23 naših poena
Jose Raul Capablanca Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 U18 ne možeš da gledaš bez plaćanja, kakvo ciganjenje za sitne pare... pih
Recommended Posts