July 19, 201410 yr 3 airbola za 3 :) andric, pa jaramaz, pa rebic. i jbte mijatovic ceka 3 minuta naseg gubljenja protiv zone da zove tajm.
July 19, 201410 yr Dobro, znači oni su malo oslabljeni, mi malo više. :) Teško mi je da na osnovu pola utakmice imam neko mišljenje o turskom timu, ali mi se čini da oni imaju atletski bolje igrače, ovako odoka, zato su nas valjda i izubijali na kontre, pozicioni napad smo još i nekako branili. Mada, verovatno da je tu i do trenera. Ove tri tekme što sam gledao pokazuju da mi mnogo guramo loptu na centre i da nam je bila mnogo jednolična i predvidljiva igra nekako. I to je do trenera, rekao bih.
July 19, 201410 yr ma bolji su mnogo, atletski, igracki, kako hoces. a u hipotetickim punim sastavima, hrvati i mi bismo imali epski duel, ostali ne bi bili ni blizu.
July 19, 201410 yr Da, Hrvatima ovde fali Šarić, još neko? edip - da fale im Hezonja i Junaković još. Edited July 19, 201410 yr by kobni zelaya
July 19, 201410 yr Author Micic i Jokic pre svih, onda Milutinov, Ristic, pa i Guduric. Kakva smejurija od igraca je Andric. Ne samo on, ali on mi je ostavio najjaci utisak zato sto sam ga najvise gledao. Nista ne ume.
July 19, 201410 yr Author Radicevic, Zagorac. Da bre, Radicevica sam skroz zaboravio, a Mijatovic ga je jos prosle godine izbacio sa priprema, ako se dobro secam.
July 19, 201410 yr Zna li se zbog čega je izbačen? Vidim da i u Cajasolu nešto slabo igra, a šteta, delovao je baš kao potencijal dok je igrao u Partizanu.