Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Ne mogu da nadjem valjan potok (izgleda nema na yt), gde gledate?

• Replies 6.5k
  • Views 491.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Fala :)

Ma daj, koliko su tabli danas polomili za 3? 3, 4?

3 airbola za 3 :) andric, pa jaramaz, pa rebic. i jbte mijatovic ceka 3 minuta naseg gubljenja protiv zone da zove tajm.

A jel' Turcima ovo najjači sastav u ovom godištu, jesu li tu svi, jel' zna neko?

ne igra sipahi, ostali su tu. 

Dobro, znači oni su malo oslabljeni, mi malo više. :) Teško mi je da na osnovu pola utakmice imam neko mišljenje o turskom timu, ali mi se čini da oni imaju atletski bolje igrače, ovako odoka, zato su nas valjda i izubijali na kontre, pozicioni napad smo još i nekako branili. Mada, verovatno da je tu i do trenera. Ove tri tekme što sam gledao pokazuju da mi mnogo guramo loptu na centre i da nam je bila mnogo jednolična i predvidljiva igra nekako. I to je do trenera, rekao bih.

ma bolji su mnogo, atletski, igracki, kako hoces. 

a u hipotetickim punim sastavima, hrvati i mi bismo imali epski duel, ostali ne bi bili ni blizu. 

Da, Hrvatima ovde fali Šarić, još neko?

edip - da fale im Hezonja i Junaković još.

Edited by kobni zelaya

ko fali nama?

• Author

Micic i Jokic pre svih, onda Milutinov, Ristic, pa i Guduric.

Kakva smejurija od igraca je Andric. Ne samo on, ali on mi je ostavio najjaci utisak zato sto sam ga najvise gledao. Nista ne ume.

Micic i Jokic pre svih, onda Milutinov, Ristic, pa i Guduric.

Radicevic, Zagorac.

• Author

Radicevic, Zagorac.

Da bre, Radicevica sam skroz zaboravio, a Mijatovic ga je jos prosle godine izbacio sa priprema, ako se dobro secam.

Zna li se zbog čega je izbačen? Vidim da i u Cajasolu nešto slabo igra, a šteta, delovao je baš kao potencijal dok je igrao u Partizanu.