Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Dobi ih Žućo sam.

Odigrao produžetak kao Švajni.

• Replies 6.5k
  • Views 491.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

Jaramaz izdominirao, mislim da je sav 21 poen sasuo u zadnjoj cetvrtini i produzecima :Hail:

Jaramaz nas je izvukao, odlican je. I telece glava od trenera koja se setila u 38. minuta da proba sa 4 niska.

Jaramaz car. To sam sve vreme i mislio, kad će da se seti za ta 4 mala. Zajebano je, što mi osim Andrića nemamo ni jedno krilo u timu. Tu su nas karali ružno.

Jel taj Jaramaz realno veći potencijal od starijega zdepastoga brata?

Ognjen Jaramaz je Megin ili je igrao tamo na pozajmici ?

Jaramaz :Hail: Sve je pogidio kad je trebalo i jedino bacanje koje je promasio, uhvatio odbijenu loptu :)

Ognjen Jaramaz je Megin ili je igrao tamo na pozajmici ?

Igrao je u Smederevu na pozajmici... iz Mege.

Kod zalizanog na sajtu pise da mu je KKP klub (znam da je nekad bio u nasim juniorima), pa rekoh mozda je samo na duzoj pozajmici u Megi ...

Što Rile ne igra?

cim ima malo talenta sa druge strane bolno je vidljivo koliko ovi nasi spoljni igraci apsolutno nista ne znaju. ja ne verujem da se onolika dreka dizala oko ovog novaka.

tejic ima neku milicicevsku promaju u glavi.

Edited by Joe D

jezivo kolko su turci bolji. 7:1 asistencije u 1. cetvrtini :D

Trebalo je da povedemo bar još 2 pleja <_<

Ajd što ih lako buše, al što ni napred ne kreiraju skoro ništa. Sve na Jankeca, pa ako to ne prolazi, onda.... ništa.

strasno strasno jbte

ne znam jesu ovi nasi umorni od juce, ali izgledamo ko pioniri

osman jebe kevu

juce smo isto izgledali, samo su ovi dosta ozbiljna ekipa za ovo takmicenje.