Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Igrace i na u17 i na u18. Zasto je bio na A spisku verovatno ni Djordjevic ne zna.

• Replies 6.5k
  • Views 491.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

kakvu je sezonu imao janković u belgiji? 23 plus 9 danas, 10 od 15 iz igre

• Author

gledao sam ga 5-6 puta, nista specijalno. saigrac mu je bio besovic ali mislim da su ga kasnije skartirali.

Bacanja 36% u sezoni - nikad gori procenat nisam video.

Bacanja 36% u sezoni - nikad gori procenat nisam video.

Očigledno nisi tražio statse onog vola Stephesona što se pominjao na evroligaškoj klupskoj temi...

Vodimo 10 razlike posle prve četvrtine protiv Španije. U20.

Ima li neke najave da će Grci da puste prenose barem od četvrtfinala?

Pustice, mozda i od drugog kruga. Mislim da pre fiba odlucuje o prenosima nego organizator.

Kapiram ako su krenuli sa prenosom ženskih u20, valjda će i muških.

Ne mogu se setim koje je bilo, da li u20, 18 ili 16, ali oni prenosi (prošle godine valjda) na YT su bili bombona.

• Author

pobedili smo nemacku nakon  produzetaka, novak 32 poena.

uz raspad ili qrcobolju u poslednjoj četvrtini za -13

novak za 3, 8/15

rebić za 3, 1/8

sarma :fantom:

izgubili smo u polufinalu u20 za devojke od francuskinja 50:44 ako nekog interesuje

inače ženski u20 je mogao da se gleda na yt od prve runde

• Author

izgubili smo u polufinalu u20 za devojke od francuskinja 50:44 ako nekog interesuje

ocekivano, spanija - francuska finale.

• Author

i francuska pobedila nakon produzdetaka, ocajna utakmica. u regularnom delu bilo je 34-34.