Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

mislim da mu daju odmor da se spremi za A tim...

• Replies 6.5k
  • Views 491.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

On stvarno nema potrebe da se cima na juniorskom. Ja ne bih ni Jokića i Milutinova zvao, oni su takođe prerasli ovo.

Edited by kobni zelaya

MIlutinov nije prerastao ni petlice, kamoli juniore... Jokic je jos previse zelen i valjace mu ovo posto nije spreman za A tim

• 1 month later...
  • Author

nabijem onog psihopatu na penis

kog?

• Author

pa covica

a? pa evo 2 igraca zvezde i 2 fmpa u timu, sta je sad covic uradio?

• Author

cekaj, zar ovi nisu trebali da igraju za u20 repku pa ih covic nije pustio? mislim na gudurica i ekipu. tako sam protumacio tvoj pos odesetkovanju, ne gledam utakmicu.

Edited by Кристофер Лумумбо

Izgleda da je bila dezinformacija, vidim da su Rebić i Tejić tu, a ko je iz FMP-a, nisam stigao da pogledam?

dobric i kaplanovic. guduric i djukanovic su u u19?

valjda su povredjeni. 

ne igraju jokic, ristic, salic, radicevic, zagorac, andric sa spiska

sta se desava sa risticem? jel odabrao koledz i koja je verovatnoca da ce vec sledece godine na draft?

Jao, ja se bojim da mi Ristića nećemo skoro da vidimo u Evropi, neće taj ni za repku nikad igrati, sve mi se čini, voleo bih da grešim.

Na Arizoni je Ristic. Zasto ne bi igrao za repku?