February 22, 201411 yr da, pogledao sam pbp na sajtu abalige. gledas li prenos? kakva je povreda u pitanju? nije valjda ono koleno?
February 22, 201411 yr Ne znam, ali po reakciji ekipe deluje da je ozbiljno. a povredio se upravo i Dangubic. jebes ovo, gasim utakmicu. a da, prenos je na meginom sajtu Edited February 22, 201411 yr by Joe D
February 22, 201411 yr Author Ne znam, ali po reakciji ekipe deluje da je ozbiljno. a povredio se upravo i Dangubic. jebes ovo, gasim utakmicu. a da, prenos je na meginom sajtu nece valjda jbt, nemoj da zajebavas.
February 22, 201411 yr Je l gledao ko ovaj kvalifikacioni turnir juniorske evrolige? Vidim Zvezda bas nadmocna...
February 22, 201411 yr Je l gledao ko ovaj kvalifikacioni turnir juniorske evrolige? Vidim Zvezda bas nadmocna... Gledao ja juce Zvezda-Insep i KKP-Kanarija, i danas oba polufinala.
February 23, 201411 yr Beri, baš mi je drago zbog tebe. Sent from my GT-S7580 using Tapatalk Super. Meni krivo sto kojot nije dosao da bodri Megu. Izgubise od Insepa na produzetke.
February 23, 201411 yr Author Super. Meni krivo sto kojot nije dosao da bodri Megu. Izgubise od Insepa na produzetke. jbg, ove godine ne mogu da gledam turnir, nazalost. nego, kapiras da to je djolle sugeisao da napises nesto o igracima :D