Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

• Author

dva puta imamo identicnu situaciju gde mozemo da imamo jedan brzi i plus poslednji napad i dva puta drkamo loptu da bi sutnuli trojku. neverovatno, ko da im je sarenac trener.tek sam na kreaju ukapirao da je onaj rakicevic klinja iz fmp-a.

• Replies 6.5k
  • Views 491.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

ko je bila ona histericna zena u dresu spanjolaca koju je kamera svako malo snimala? necija keva?
zbog nje mi najvise krivo sto smo izgubili i onog malog govnara sto se valjao po terenu ko da su mu glavu otkinuli.
zbog nje mi najvise krivo sto smo izgubili i onog malog govnara sto se valjao po terenu ko da su mu glavu otkinuli.
pa cuj tom malom iberijcu cija je to keva nema vece kazne od ove pobede.
  • Author
ko je bila ona histericna zena u dresu spanjolaca koju je kamera svako malo snimala? necija keva?
verovatno keva nekog igraca.
meni zbog toga najvise drago sto su nas dobili. volim kad spanija kara ciganski i govnarski.
  • Author

peno mvp turnira

najslabiji mvp ikad? u prve 4 ekipe ni jedan igrac nije posebno istakao.

bas je bio MVP kad se lomilo

• Author
najslabiji mvp ikad? u prve 4 ekipe ni jedan igrac nije posebno istakao.
ma gde, legendarni aleksandar gajic je bio mvp. :D posle njega je bio veljko tomovic, a za njega prvi put cujem. generalno gledano u20 mvp ima tezinu, ovi su previse mladi,

pa dobro, oni su imali dobra prvenstva. to sto su nebitnici je druga prica. peno zna kosarke i dobro je sto je otisao negde gde ga nece strucnjaci poput ovog guse formirati. ima nade za njega.inace, u18 mi je nabolje takmicenje, na u20 prvenstvima cesto najbolji ni ne igraju.edit: sad gledam spisak tih mvp titula, mi dajemo daleko najvece nebitnike.

Edited by Joe D

ma gde, legendarni aleksandar gajic je bio mvp. :D posle njega je bio veljko tomovic, a za njega prvi put cujem. generalno gledano u20 mvp ima tezinu, ovi su previse mladi,
Veljko Tomovic je par sezona igrao za sarajevsku Bosnu kad su jos igrali ABA ligu. Po meni gori igrac od Gajica.

Gajic je, ako se ne varam, imao i brata? Obojica su bili nade™

• Author
Veljko Tomovic je par sezona igrao za sarajevsku Bosnu kad su jos igrali ABA ligu. Po meni gori igrac od Gajica.
gajic je bio proglasen najvecim talentom kada sam ja trenirao kosarku, svi smo znali za njega.

ja se secam da je on odigrao jedno 5 minuta u zvezdi jednom prilikom, i posle toga je nestao netragom.

Gajic je igrao za Partizan u prvoj sezoni Vujosevicevog drugog mandata.

da bas. turniri, bitne utkamice, vazni poeni, veliki porazi i sl. sigurno ni malo ne uticu na formiranje igraca.
Pa ovakvi turniri i ne utičiu ako nemaš šta da razvijaš.Recimo cela ta 87. godište generacija koja nije izgubila ni jednu zvaničnu utakmicu kroz sve U selekcije i koga smo dobili sem Tea?Koliko smo se mi raznih U zlata naosvajali od sredine 90-tih i malo ko je postao igrač.Rezultat na ovakivm takmičenjima ne znači ništa.