Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

• Replies 6.5k
  • Views 491.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

bolji rvati

Kako su glupo ispali Hrvati, Savan protiv Francuza part II :(

Ala je Peno raspolozen...

Peno je Lempron licno za ovu decu.Ostali nasi su jedno 3 klase losiji od njega. Ovaj Aranitovic pokazuje nesto talenta i #15, nesto na M.Cenim da je ovaj Aranitovic onaj koji je otisao iz Zvezde u Partizan?

Cenim da je ovaj Aranitovic onaj koji je otisao iz Zvezde u Partizan?
ne, ovaj je dosao u zvezdu proslo leto. nikakvu tehnku nema, inace je mladji godinu dana.miladinovic je dosta popravo utisak. ima dobre defanzivne instinkte.
  • Author

taj aranitovic je stariji, igrao je b ligu i bio jedan od boljih.

peno i glisic iskacu. stojanovic, miladinovic, jovanovic, aranitovic, kenic nisu losi. potpuno neverovatno kako su ispali hrvati. ja mislim da sada mozemo zlato da uzmemo, da su hrvati jos tu - ne bih se nadao.

pa jebote, za polufinale ne rade strimovi, a svaki dan je bilo. seljaci ukrajinski.

Nije do ukrajinaca vec do FIBA.A kod nas prenosi Sportklub 3 :frust::isuse:

Server not found... Ima li neki drugi?

Edited by Fins fleet

Odgledah zadnju cetvrtinu drugog polufinala i rekao bih da smo favoriti sutra.