keitel Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Meni se dopao i i onaj Ljubenković, koji je doduše, kao i većina trom, ali izgleda kao da je tehnički potkovan i ima smisla za asistenciju. Od Jaramaza, kao i od burazera nekad, dobijam ospice.
Joe D Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 moram jos jednom da izrazim odusevljenje nestvarnim talentom krispasa porzingisa.
Кристофер Лумумбо Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Sta i ko je ovaj porzingis, i zasto ga coki jos uvek nije gepekovao?
Djolle Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Sta i ko je ovaj porzingis, i zasto ga coki jos uvek nije gepekovao?Nije mamojebac.Inace, sedeo sam danas sa nekim prijateljima iz košarke i priča se da je U18 reprezentacija bila oslabljena zbog Coviceve odluke da ne pusti svoje igrace da igraju. On je to i najavljivao posle prekida juniorskog finala u Cacku, a reprezentaciju vodi Bucan, trener Partizanovih juniora...
Кристофер Лумумбо Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 Pa igrao je brano a za tejica znam da je imao povredu. Sad, ne znam kakva je prica sa ostalim igracima.
Djolle Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Pa igrao je brano a za tejica znam da je imao povredu. Sad, ne znam kakva je prica sa ostalim igracima.Rece JoeD da su svi povredjeni, mada od novog Zvezdinog portparola na drugom topiku dolaze informacije da svi treniraju... Savez je definitivno nemocan da se postavi iznad klubova i njihovih interesa.
Joe D Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 http://ukrbasket.net/odje ce biti prenosi u16 prvenstva, danas u 15 do 6 igramo protiv francuske
hooyadahoo Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 gledao juce, glisic odlican, peno ce da bude zajeban plej samo ako nauci da sutira. sto je najgore, meni se svidja njegova tehnika suta, ali mu nesto ne ulazi bas. mozda je puno izrastao u poslednje vreme pa mu manjka koordinacije. ali oci ima ko teo.dosta je to tanko sve u svemu. mozda jos aranitovic i jovanovic izadju iz ove generacije, bar tako je to juce izgledalo. iznenadilo bi me da uzmemo medalju, mada ne znam kakvi su ostali.
Joe D Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 ma osvojice medalju, ali uzasna grupa igraca. bolje bi bilo da se ne plasiraju za u17 sledeceg leta, peno ce da igra sa starijima, glisic, aranitovic i simanic sa mladjima, ostali neka iskoriste leto da nauce da vode loptu, ako je moguce.
Amos Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Chad Ford stavio Vasu kao 30. Pika na prvom mock draftu za 2014.
Nemanja Posrbica Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Chad Ford stavio Vasu kao 30. Pika na prvom mock draftu za 2014.Ako mene pitaš, Miško juri prvu rundu sa Micićem da bi mogao da dobije obeštećenje za njega. Zato ga nije ni dao u neki klub gde bi bio back-up opcija, za razliku od Mege gde će biti prvi igrač i pumpati statistiku.
Recommended Posts