Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

Hahaha... odlicno

• Replies 6.5k
  • Views 491.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

U cemu je fora sa igracima Zvezde i U18 reprezentacijom? Ristic, Tejic, Rebic ne igraju, Djukanovic je u 12 ali danas nije ni ulazio...

svi povredjeni. brano ce da propusti prvih par utakmica.

Slusa li neko ovog cara na Sport klubu, kog je nesrecnim sticajem okolnosti zapalo da prenosi U-20 Evropsko? Vec danima miksuje neznanje i ljutu dekoncentraciju

Izgleda ni ova U18 reprezentacija nije ni za kurac

naravno da nije kad fali 7 bitnih igraca, od toga 5 visokih. plus brano igra sa povredom kolena. sve sto nije ispadanje iz divizije je super.btw, kakav je specimen onaj letonac iz kahasola, jebem ti sunce.

Edited by Joe D

"Italijan" Abas ima jako cudan sut iz daljine, ali pogodio je brdo vaznih, ukljucujuci kamen s ramena protiv Litvanaca u finisu, kojim je dao sansu da se vrate. Inace, cenim da je prava sreca sto nismo gledali na TV nijednu utakmicu nasih. Plakali bi verovatno kad uporedimo sa ovim sto igraju najbolji.

Ovi nasi danas dobili Ruse +45, sutra protiv Bosanaca. Kakve su komsije, imamo li se cemu nadati?

Rusi su ih dobili i bili prvi u toj grupi tako da...

NIsam gledao ni jednu utakmicu, ali cisto uporedjujuci rezultate, mi, ni ovakvi kakvi smo, nismo bez sansi za visok plasman. Da smo kojim slucajem kompletni, prosetali bi se do titule... Mozda i gresim, ne znam kakve si Turci, Spanci....

um, 12 razlike sa 15 minuta jos da se igra. sacekao bih ja sa tim.

ipak 30 razlike na kraju. ako ja dobro racunam, verovatno idemo na spance u 1/4 finalu. jako lep uspeh.

ipak 30 razlike na kraju. ako ja dobro racunam, verovatno idemo na spance u 1/4 finalu. jako lep uspeh.
To je ova ekipa koja je otisla bez 4-5 glavnih igraca? :huh:

A Brano sutira otprilike 10% za 3...